Posted on

Nitriilistä valmistetut SINI-kertakäyttökäsineet pitävät kädet puhtaana grillatessa

Marinoitujen grilliruokien käsittely voi olla sottaista puuhaa, mutta suojakäsineet tekevät kokkaamisesta siistiä ja hygieenistä. Hygienian merkitys korostuu etenkin lämpimällä ilmalla ja mökkilosuhteissa. SINI-kertakäyttökäsineet soveltuvat erinomaisesti elintarvikkeiden käsittelyyn, sillä ne on valmistettu 100 % nitriilistä.

Ohuet käsineet säilyttävät hyvän sormituntuman ruoan käsittelyyn. Niillä saa pitävän otteen esimerkiksi kalaa peratessa tai uusia perunoita pestäessä. Grillauksessa ja ruoanvalmistuksessa käsineet suojaavat käyttää myös  marinoitaessa, lihan- ja kalan käsittelyssä sekä värjääviä tai tuoksuvia ruokia, kuten punajuuria tai sipuleita käsitellessä. SINI Suojakäsineet on saatavilla taloudellisessa 100 kappaleen pakkauksessa. Puuteroimaton kertakäyttökäsine on miellyttävän tuntuinen kädessä ja se soveltuu myös luonnonkumiallergikoille.

Pitkävartisia suojakäsineitä tarvitsevalle löytyy pitkävartiset siivouskäsineet, jotka on valmistettu joustavasta luonnonkumista ja niiden jatkovarsi  on kestävää PVC-muovia.  Ne sopivat hyvin kodin-, keittiön- ja puutarhatyöskentelyn yleiskäsineeksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *