Posted on

Markkinoiden ensimmäiset hajusteettomat SINI-pikasiivousliinat

Sinituote tuo syyskuussa markkinoille uusia pikasiivousliinoja vastaamaan suomalaisten muuttuneita siivoustottumuksia. Uuteen SINI-sarjaan kuuluvat markkinoiden ensimmäiset hajusteettomat kosteat pikasiivousliinat ja lattialiinat sekä kertakäyttömoppi ja kompostoituva pikasiivousliina.

– Siivoustottumukset ovat muuttuneet ja yhä useammin perinteisen viikkosiivouksen lisäksi koti halutaan pitää puhtaana tarpeen mukaan tehtävällä nopealla pika- ja ylläpitosiivouksella. Perhekoon pienentyessä ja pienissä kodeissa perusteellinen vesipesu ämpärillä ja mopilla tehdään harvemmin, ja siivous on useammin pikapyyhintää kertakäyttöisellä liinalla, kertoo Sinituotteen markkinointipäällikkö Marika Saarinummi.

Hajusteettomat liinat sopivat myös herkille kuluttajille

Hajusteet ja kemikaalit kiinnostavat yhä useampaa kuluttajaa ja moni haluaa välttää turhaa altistusta. Ensimmäisenä markkinoille nyt tulevat pikasiivousliinat sopivat myös herkille kuluttajille, sillä ne ovat hajusteettomia, hellävaraisia ja miellyttäviä käsitellä. Kertakäyttöisen liinan mukana pöly poistuu helposti kodista, kun liina heitetään roskiin.

– Hajusteet ja kemikaalit ärsyttävät. Tuoksuherkkiä on yli 30% väestöstä, joten miksi emme siivoaisi kotia ja tiloja hajusteettomasti, jotta vain raikas puhdas koti olisi ympäristössämme? Moni myös arvostaa helppohoitoisuutta, joten siivousliinat ovat tervetullut ratkaisu kiireiseen arkeen, sanoo johtaja Niki Alanko Allergia-, iho- ja astmaliitosta.

Kosteissa käyttövalmiissa siivoustuotteissa liuoksen kemiallinen koostumus on terveysvaikutusten kannalta tärkeää, sillä liinan käytön jälkeen puhdistettua pintaa ei yleensä enää huuhdella vedellä. Liinan jättämät kemikaalit kodin pinnoille haihtuvat suoraan kodin hengitysilmaan. Liinat ovat erityisen käteviä wc:ssä ja kylpyhuoneessa, sillä bakteerit eivät leviä muualle asuntoon, kun liina heitetään käytön jälkeen pois.

Ekologista ja ympäristöystävällistä siivousta

Pikasiivousliinat ovat 100 % kompostoituvasta materiaalista valmistettuja. Kosteat liinat ovat heti käyttövalmiita, joten ne säästävät vettä ja ympäristöä, ja ovat myös kaytännöllisiä esimerkiksi mökillä ja autossa. Liinoja ei tarvitse pestä, joten uusi puhdas liina on käyttövalmiina aina ilman vesipesua. Hajustettomat liinat eivät myöskään kuormita ympäristön kemikaalipäästöjä.

– Pikasiivousliinat ja -mopit ovat läpäisseet tarkat laatuvaatimuksemme ja ovat testatusti toimivia, tukevia ja laadukkaita. Kertakäyttöiset liinat helpottavat suomalaisten kotien arkea ja ovat toivottu lisä monipuoliseen siivousvälinevalikoimaamme, Marika Saarinummi Sinituotteelta lisää.

Lisätietoja:
Marika Saarinummi, Sinituote Oy
marika.saarinummi@sinituote.fi

Kuva- ja tuotenäytepyynnöt:
Hanna Salo, Sinituote Oy
hanna.salo@sinituote.fi

Tuotetiedot:

SINI kostea pikasiivousliina
27 kpl

Kodin kaikkien pintojen helppoon ja nopeaan pyyhintään. Heti käyttövalmiita ja miellyttäviä käyttää. Valmistettu Suomessa 100% viskoosista. Ensimmäinen hajusteeton kostea pikasiivousliina on Allergia-, iho ja astmaliiton hyväksymä. Tuotenumero 3748.

 

SINI pikasiivousliina 20 kpl

Kodin kaikkien pintojen pikasiivoukseen. Erittäin imukyinen ja kestävä: ekologinen kuituliina imee nestettä 10 kertaa oman painonsa verran. Helppokäyttöinen uudelleen avattava ja suljettava pakkaus. 100% biohajoavasta kuidusta valmistettu. Tuotenumero 3746.

 

 

 

SINI kostea moppiliina monitoimimoppiin 12 kpl

Kestävä ja reilunkokoinen liina lattioiden pikasiivoukseen kaikille lattiamateriaaleille: ruokatahrojen ja roiskeiden poistoon, eteisen kurajälkiin sekä lemmikkien ja pikkulasten sotkuihin. Heti käyttövalmiita, kosteita ja hajusteettomia. Valmistettu  Suomessa 70% viskoosista ja 30% polyesteristä. Tuotenumero 3749.

 

SINI kertakäyttömoppi monitoimimoppiin 10 kpl

Hygieeninen ja kestävä kuitumoppi kaikkien lattiapintojen nopeaan pika- ja ylläpitosiivoukseen. Tehokas ja kestävä 3-kerrosrakenne. Tuotenumero 3747.

Tuotteet tilattavissa 1.9. alkaen.

Kommentit:

  1. Miten avaan kostean pikasiivous-
    liina paketin jotta liinat pysyisivät kosteina?

    1. Hei Maija!

      Kiitos viestistä! Liinat pysyvät kosteina, kun paketin sulkee huolellisesti käytön jälkeen.

Näytä kaikki kommentit

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *