Posted on

Hyvää yrittäjän päivää!

Uusia yrittäjiä tarvitaan, sillä pienet ja keskisuuret ovat Suomen talouden selkäranka ja ne  muodostavat reilut 40 prosenttia maan bruttokansantuotteesta . Niiden osuus Suomen työllisyydestä on huomattava.

Sinituote on perinteikäs suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita SINI-siivousvälineitä ja -kodintuotteita, KUNGS-autotarvikkeita sekä SAVU-savustuspusseja.  Perheyritykselle luonteenomaisesti yritys uskoo suomalaiseen laatuun ja osaamiseen sekä pitkäjänteiseen työhön. Suurin osa yrityksen tuotteista onkin saanut kotimaisesta alkuperästä Avainlippu-alkuperäismerkin.

Sinituote on ylpeä omasta tuotannostaan Kokemäellä, jossa se on merkittävä työllistäjä. Sinituote Oy on osa SINI-konsernia. Konsernin pääyksiköt ovat Sinituote Oy ja kalusteita valmistava Lundia Oy Suomessa sekä Rörets Industrier Ab Ruotsissa. Sinituote Oy tytäryhtiöineen muodostaa Pohjoismaiden johtavan siivousväline-, vaatehuollon- ja autonhoitotarvikealan konsernin. Konsernin brändejä ovat SINI, Kungs, Savu, Lundia, Maria ja Rörets.  Sen päämarkkina-alueet ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Puola ja Saksa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *