Sängynaluspussi 15x45x104 cm

(2 tuotearviota)

9,80 

Sängynaluspussi on käytännöllinen säilytyspussi vuodevaatteille ja muille tekstiileille. Voi käyttää sängynaluslaatikossa tai lattialla. Sopii sängyille, joiden alla on tilaa vähintään 15 cm.

Sängynaluspussi suojaa tekstiilit pölyltä ja lialta. Sängynaluspussissa on luja, kaksiosainen vetoketju sekä kätevä kantokahva. Laadukas materiaali ja vahvat reunakanttaukset takaavat tuotteen kestävyyde. Pussia on saatavana kokoharmaana ja harmaana jossa tummansiniset kanttaukset.

Tuotenumero(t): 1432

EAN: 6423800014321

Hoito-ohje

Pukupussin voi tarvittaessa pyyhkiä kostealla SINI- mikrokuituliinalla.

Koko

Leveys: 104 cm
Pituus: 45 cm
Korkeus: 15 cm

Materiaali

Polyesteri/PEVA

Kierrätysohje

Sängynaluspussi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi
Pakkausmuovi – energiajäte

2 arviota tuotteelle

Sängynaluspussi 15x45x104 cm

 1. Riitta Salo

  Meillä on varmaan lähes kaikki siivoukseen liittyvät tarvikkeet Sinituotteen. Nyt olen kovasti etsinyt sängynaluspussia mutta sitä ei tahdo löytyä mistään liikkeestä. Pussi tulee kyllä ulkokäyttöön eli pihakalusteiden pitkien istuin tyynyjen säilytykseen. Suojaavat hyvin esim. siitepölyaikana tyynyt.
  Tuohon pussiin kyllä toivoisin sivulle lenkit, josta nostaa sitä ja siirrellä. Nyt täytyy varoa, ettei vetoketku mene rikki nostettaessa.

 2. Riitta Salo

  Tuote on köyttökelpoinen myös puutarhatuolien istuimien säilytykseen. Lisää plussaa olisi edes jonkinlainen kahva sivussa, joka helpottaisi pussin siirtoa. Sama puute muuten myös hylly/ täkkipusseissanne. Täysinäisen pussin käsittely, siirto ym olisi kätevämpää kahvan avulla!
  Mistäs yhden tällaisen harmaan sängynaluspussin sitten saisi? Ei löydy kaupoista, eikä teidän varastostakaan. Minulla on yksi ennestään. Siihen mahtuu sopivasti 4 istuinta taitettuna. Vielä olisi toiset 4 istuinta ilman . Pussit suojaavat myös siitepölyltä kesällä, kun eivät ole köytössä ja talvella kellarissa.

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Riitta! Tuote on nyt saatavilla verkkokaupastamme. Mahtava kuulla, miten monia käyttötarkoituksia olet keksinyt sängynaluspussille! Välitän tuoteideanne kahvan lisäyksestä tuotekehityksellemme.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet