WC:n ekologinen puhdistus

Ole Hyvä -puhdistusaineet sisältävät vain luonnon omia ainesosia, mutta puhdistavat tehokkaasti.

WC:n päivittäinen yleissiivous onnistuu myös ekologisesti, luontoa ajatellen. Kotimaiset Ole Hyvä -pesuaineet puhdistavat hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Kevään poikkeusolojen aikana kotimaiset WC:n puhdistusaineet voi tilata verkkokaupastamme yhdessä siivousvälineiden kanssa.

Asiakkaidemme toiveesta verkkokaupastamme voi tilata nyt kotimaisen, ekologisen ja helppokäyttöisen sanitteettisuihkeen suoraan kotiovelle tai mökille yhdessä siivousvälineiden kanssa. Haluamme näin nopeuttaa kaupassa asiointia ja helpottaa WC-tilojen puhtaanapitoa.

Ekologisella Ole Hyvä saniteettisuihkeella pyyhit nopeasti wc- ja kylpyhuonetilojen pinnat. Suihkauta puhdistusainetta suoraan pinnalle ja pyyhkäise puhtaalla liinalla. Ole Hyvä -puhdistusaineiden miedot, miellyttävät tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä raikastaen WC:n. Kaikki raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja. Ne sisältävät vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita. Tuotteet sopivat hyvin päivittäiseen käyttöön ja myös lapsiperheisiin.

Valitse ekologinen ja kestävä WC-harja

WC-harjankin valinnalla on väliä. Kierrätysmuovista valmistetut WC-harjat ja WC-harjan vaihtopäät ovat säästäneet vuosien saatossa jo yli 450 tonnia muovijätettä kaatopaikoilta. Luonto ja lompakko kiittävät, kun vaihdat WC-harjaan vain vaihtopään.

Ole Hyvä saniteetti- tai yleissuihketta voi suihkauttaa suoraan pönttöön ja harjata pöntön puhtaaksi. Limen tuoksuinen yleissuihke sopii päivittäiseen ovenkahvojen ja muiden tarttumapintojen nopeaan puhdistamiseen.

Pese kädet hellävaraisesti

Ole Hyvä -käsienpesuneste puhdistaa kädet  luonnollisesti ja hellävaraisesti. Valittavana on ihanat tuoksut: Kurkku-Minttu ja Koivu-Sitrus. Käsienpesunesteet virkistävät, kosteuttavat ja ravitsevat ihoa säilyttäen sen luonnollisen kimmoisuuden. Käsiä hellivä pesuneste soveltuu useasti toistuvaan käsienpesuun. Raikkaat tuoksut perustuvat aitoihin eteerisiin öljyihin.

Muista myös vaihtaa puhdas käsipyyhe WC:n pesun yhteydessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *