Roosa nauha -siivousvälineillä siivous sujuu

Pölymiekalla kurottaa korkealle ja mahtuu ahtaisiin väleihin.

Roosa nauha -kampanjaa vietetään vuosittain lokakuussa. Sinituote on tukenut Roosa nauha -keräystä kymmenen vuoden ajan. Kampanjatuotteita osataan jo odottaa ja kyselyitä Roosa nauha -tuotteista tulee kuluttajilta pitkin vuotta. Vaaleanpunaiset siivousvälineet ovat saatavana Roosa nauha -kampanjan ajan.

Pölymiekka taipuu hankaliin paikkoihin

Jokaisessa kodissa on ahtaita koloja ja välejä, joista pölyjä ei mahdu kunnolla pyyhkimään. Korkeat paikat, kaapinpäälliset ja ilmanvaihtoventtiilit ovat myös hankalia puhdistaa.

Pölymiekalla pölyjen pyyhkiminen onnistuu aivan uudella tavalla. Pölymiekka mahtuu pattereiden ja kodinkoneiden väleihin sekä jääkaapin ja huonekalujen alle. Painavaakaan sohvaa tai pianoa ei tarvitse olla siirtämässä, kun pölyt saa pyyhittyä Pölymiekan avulla. SINI-varteen liitettynä Pölymiekalla ulottuu pyyhkimään pölyt korkeiden kaappien ja valaisimien päältä. Pölymiekka on myös muotoiltava, joten sen voi taivuttaa pyyhittävän kohteen muodon mukaan.

Osallistu Roosa nauha -keräykseen

Roosa nauha -keräyksellä tuetaan syöpätutkimusta sekä syöpäpotilaita ja heidän läheisiään. Rintasyöpä on Suomen yleisin syöpä ja se koskettaa meitä kaikkia. Siihen sairastuu vuosittain noin 4 700 naista eli lähes joka kahdeksas nainen. Rintasyöpäsyöpä ei ole haaste vain siihen sairastuvalle, vaan se koskettaa aina myös perhettä, sukulaisia ja ystäviä.

Roosa nauha -keräys muistuttaa siitä, että kaikista naisten syövistä ei vielä selvitä yhtä hyvin kuin rintasyövästä. Tutkimusta tarvitaan vielä paljon, jotta esimerkiksi munasarjasyöpien ennuste paranisi. Tavoitteena on, että yhä useampi syöpä voitaisiin tulevaisuudessa hoitaa kokonaan ja että jokainen saisi elää hyvää elämää syövästä huolimatta. Roosa nauha -varoilla rahoitetaan rintasyövän tutkimuksen ohella myös gynekologisten syöpien tutkimusta sekä neuvontapalveluita.

Kiitos, että osallistut Roosa nauha -keräykseen. Ihanat vaaleanpunaiset, valkoiset ja harmaat siivousvälineet, silityslaudat, lumiharjat ja ulkoharjat ovat saatavilla jälleen lokakuussa. Ostamalla Roosa nauha tuotteita osallistut samalla myös keräykseen.

Kuvan tuotteet: monitoimimoppi teleskooppivarrella, Blue-tiskiharja, kostea sieniliina ja teippiharja.

Vaaleanpunaiset siivousvälineet saatavana Roosa nauha -kampanjan ajan, katso kaikki tuotteet >

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *