Auton sisätilan muovipintojen puhdistus

Kaksitehoinen liina poistaa pölyt ja tahrat tehokkaasti kojelaudalta.

Auton kojetauluun ja muovipintoihin kertyy nopeasti pölyä ja tahroja. Auton sisätilojen siistiminen on melko nopea toimenpide, ellei sitten halua tehdä perusteellisempaa siivousta. Pikaisellakin siistimisellä saa auton säihkymään, kun käyttää oikeita välineitä.

Valmistelut

Muovipintojen puhdistus sujuu näppärästi, kun otat käyttöön kojelautaliinan, sisätilaliinan sekä kiillotussienen. Sisätilaliina pitää kastella märäksi ennen käyttöä ja rutistaa sitten kuivaksi niin, että se jää nihkeäksi.

Puhdistus

Aloita muovipintojen puhdistus pyyhkimällä kaikki pinnat kojelautaliinan harmaalla puolella. Keltainen puoli on tarkoitettu esimerkiksi vahauksen kiillottamiseen. Harmaa puoli pyyhkii pölyt joka paikasta. Ole varovainen turvatyynyjen kohdalla äläkä paina liinalla.

Pyyhi sen jälkeen pinnat nihkeän kostealla sisätilaliinalla. Tämä poistaa pölyjen jälkeen tahrat. Älä koske ratin keskelle, jossa on turvatyyny. Halutessasi voit pyyhkiä tällä myös tuulilasin sisäpinnan.

Kiillotussienellä pyyhit kiillotettavat pinnat esimerkiksi keskikonsolissa tai ovissa.

Lopuksi ota kiillotussieni ja avaa sen muovirasia. Sisältä paljastuu valkoinen sieni, jolla pyyhit kiillotettavat pinnat esimerkiksi keskikonsolissa tai ovissa. Sieni on kostea, joten pidä se rasiassa aina kun et sitä käytä.

Näin on sisätilojen muovipintojen puhdistus tehtynä melko nopeasti. Pinnat kiiltävät ja auto näyttää jälleen siistiltä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *