Kuivausteline Forma – jämäkkä pyykkiteline

(5 tuotearviota)

59,95 

Pyykinkuivaustelineiden kuningas suurelle pyykkimäärälle! Laadukas ja jämäkkä kuivausteline.

Paksut ripustustangot jättävät ilmaa vaatekappaleiden väliin, minkä ansiosta pyykki kuivuu nopeammin. Ripustustilaa 18 metriä! Toisin kuin kevyemmissä pyykinkuivaustelineissä Formassa yksi tanko kantaa yhden vaatteen ilman, että vaatteeseen jää laskoksia. Kevyemmissä pyykinkuivaustelineissä saattaa paidalle tarvita 2–3 tankoa, mutta Formassa samasta hommasta selviää useimmiten yhdellä tangolla, joten koko 18 metriä kuivaustilaa on tehokkaasti käytetty.

Jalkojen nihkeät kumiosat pitävät pyykkitelineen paikallaan.

SINI Forma on pyykkitelinevalikoimamme lippulaivamalli. Lähes viisikiloinen jytky. Kun etsit tukevinta, monikäyttöisintä ja parasta kuivaustelinettä, on Forma oikea valinta. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Vinkki: voit kääntää siivekkeet pystyyn, kolmioksi, nojaamaan toisiaan vasten. Näin siivekkeisiin voi ripustaa pikkupyykkiä, mutta kuivausteline vie vähemmän tilaa kuin täyteen leveyteen levitettynä.

Tuotenumero: 2917

EAN: 6423800029172

Käyttöohje

Formassa on helposti irrotettavat lisäsiivekkeet, jotka antavat lisää käyttömahdollisuuksia.

Hoito-ohje

Pyyhitään tarvittaessa kostutetulla SINI – mikrokuituliinalla.

Koko

Leveys: 56 cm
Pituus: 185 cm
Korkeus: 90 cm
Paksuus kokoontaitettuna: 7 cm
Ripustustilaa: 18 m
Paino: 4,6 kg

Materiaali

Kuivausteline – teräs
Muoviosat – polypropeeni
Jalan kumiosat – polypropeeni/tpe

Kierrätysohje

Kuivausteline – metallinkeräys
Muovitulpat – energiajäte
Jalan kumiosat – energiajäte
Pakkausmuovi – energiajäte
Tuote-esite – keräyspaperi

5 arviota tuotteelle

Kuivausteline Forma – jämäkkä pyykkiteline

 1. Eve

  Ensivaikutelma hyvä. Todella jämäkkä pyykinkuivausteline. Lapsiperheeseen sopiva. Ainut miinus on se, että kuivaustangot ovat liian paksut sukkanipsuttimien ripustukseen.

 2. Ilona

  Ehdottomasti kannattava ostos! Forma on aivan eri luokkaa kuin halvat tarjous-telineet jotka menevät nopeasti rikki. Edellisessä halpismallissa taipuivat ohuet ripustustangot luokille jo ensimmäisen pyykinripustuksen seurauksena! Kun mieheni törmäsi ruikulaan telineeseen, se vääntyi niin solmuun ettei sitä enää saanut seisomaan kunnolla. Silloin päätin että nyt riittävät heppoiset ja surkeat kuivaustelineet, ja tilasin Forman. Ihanaa ettei Forma huoju eikä heilu, eikä sen tangoista jää taitetta puseroihin ja t-paitoihin. Suosittelen varauksetta.

 3. Outi Laine

  Paras ostos tähän astisista pyykkitelineistä! Paksut tangot jättävät ilman kierrolle tilaa isojen pyyhkeiden yms välissä ja jalkojen isot kumit pitävät paikallaan vaikka teline onkin suihkutilassa hiukan vinossa lattian kaadon takia. Plussaa myäs, että siivekkeet saa tarvittaessa helposti irti, on myös riittävän korkea, etteivät pyyhkeet ja lakanat laahaa lattiaa.

 4. Katriina Nokelainen (varmistettu kirjoittaja)

  Olisinpa tiennyt jo vuosia sitten, että tällainen on olemassa, niin olisin jättänyt ne kymmenet, heti rikki menevät telineet ostamatta.
  Todella hyvä!

 5. Marjo kinnunen

  Paras pyykkiteline

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet