Mikrokuitulattialiina

8,90 

Poista

Mikrokuitulattialiina on kookas liina, joka sopii kodin kaikkien lattiapintojen pesuun tai kuivapyyhintään. Mikrokuitulattialiina on nihkeänä tai kosteana tehokas lian- ja rasvanpoistaja, joka puhdistaa jopa ilman pesuaineita. Kuivana liina latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn tehokkaasti. Suurikokoinen mikrokuitulattialiina sopii SINI Monitoimimoppiin. Mikrokuitulattialiinaa on saatavilla sinisenä ja kukkakuosisena.

Tuotenumero: 3471

EAN: 6423800034718

Käyttöohje

Kostututa mikrokuitulattialiina esimerkiksi suihkepullolla tai kastelemalla, ja purista se lattiamateriaalille sopivan nihkeäksi. Kiinnitä mikrokuitulattialiinan toinen reuna SINI Monitoimimopin runko-osan etureunan reikänappeihin ja anna liinan toisen pään toimia vapaana laahuksena. Laahus kuivaa pyyhityn pinnan ja puhdistaa ahtaatkin koloset. Voit käyttää mikrokuitulattialiinaa myös SINI lattiakuivaimen (3435) kanssa liinanpidikkeisiin kiinnitettynä.

Hoito-ohje

Huuhtele mikrokuitulattialiina aina käytön jälkeen ja kuivaa ilmavasti. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

50 x 55 cm

Materiaali

Polyesteri/Polyamidi

Kierrätysohje

Mikrokuitu lattialiina – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mikrokuitulattialiina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutta

Alennettu hinta

Ostetuimmat tuotteet