11,50 

Saumaharja on paras väline klinkkeri- ja laattalattioiden saumojen pesuun. Saumaharja on kylpyhuoneen pesemisen perustuote, jolla saat laattasaumat puhtaaksi helposti ja nopeasti. Harjan kapea ja napakka harjas painuu saumaan ja irrottaa tiukankin lian sekä bakteerikertymät. Sen kaksi harjasriviä lisää pesutehoa. Kääntyvä nivel lisää käyttömukavuutta ja taipuu hyvin matalienkin altaiden tai kaappien alle. Saumaharja sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kun yhdistät harjaan pitkän varren, on työskentely ergonomista ja tehokasta. Saumaharja on Suomessa suunniteltu ja valmistettu avainlipputuote

Tuotenumero: 16500
Käyttöohje

Kostuta saumaharja puhtaaseen veteen tai pesuaineliuokseen. Pesutiloissa, joissa on kosteuseristys, voi kuurata reilusti pesuaineveden kanssa, mutta esim. keittiössä tai eteisessä tulee siivota kuivemmilla menetelmillä, sillä kaakelin saumat läpäisevät vettä. Paina harja laatta- tai klinkkerilattian saumaan ja harjaa edestakaisin liikkein.

Hoito-ohje

Huuhtele käytön jälkeen juoksevan veden alla. Kuivata ja säilytä harja ripustimessa irti lattiasta, jotta harjakset eivät taivu.

Koko

Pituus 29 cm

Materiaali

Runko – polypropeeni/tpe/pom
Harjas – polypropeeni

Kierrätysohje

Saumaharja – energiajäte
Pakkauspahvi – kierrätyspahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saumaharja 29 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutta

Eniten ostetut tuotteet