Ikkunanpesin/kuivain 29 cm

12,90 

Ikkunanpesin / kuivain on kätevä yhdistelmä, jolla saa pestyä ja kuivattua ikkunat ja muut lasipinnat välineitä vaihtamatta. Ikkunanpesin/kuivain sopii SINI- välinevarteen.

 

Tuotenumero: 3492
Käyttöohje

Ikkunan pesu:
Kastele pesin ja purista sienestä ylimääräinen vesi pois kädellä tai painamalla sitä ämpärin reunaa vasten. Pese ikkuna ikkunanpesuun sopivalla pesuaineella. Käännä Ikkunanpesin/kuivain, ja kuivaa ikkuna yhdensuuntaisin tasaisin vedoin. Jos pesimestä roiskuu vettä kuivatessa, purista sitä vielä kuivemmaksi. Ikkunanpesin/kuivaimen voi liittää kaikkiin SINI-välinevarsiin, jolloin yletyt turvallisesti korkeisiinkin ikkunoihin.
Sienen vaihto:
Ota vanha sieni pois. Paina uusi sieni ensin toisesta reunasta pesimen pohjaan saakka. Pidä reuna alhaalla ja painele sitten myös toinen reuna pohjaan. Tarkasta, että sieni on joka kohdasta paikallaan pesimen hampaissa. Älä vedä sientä voimakkaasti, sillä kiinnitys ei kestä, jos sieni repeilee reunoistaan.

Hoito-ohje

Huuhtele huolellisesti ja kuivata ilmavasti. Ikkunanpesin/kuivaimeen on saatavana vaihtosieni. Säilytä Ikkunanpesin/kuivain mieluiten ripustettuna, jotta sen kumiosa ei vahingoitu.

Koko

29 cm

Materiaali

Pesin/kuivain runko –  polypropeeni
Kuivain lista – alumiini
Kuivain kumi – tpe
Sieni – polyuretaanivaahto

Kierrätysohje

Ikkunanpesin/kuivain – energiajäte
Kumi – energiajäte
Kumin lista – keräysmetalli
Sieni – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ikkunanpesin/kuivain 29 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutta

Eniten ostetut tuotteet