Kannellinen rikkasetti – lakaisuharja rikkalapio

(2 tuotearviota)

29,90 

Poista

Kannellinen rikkasetti sisältää lakaisuharjan ja kannella varustetun varrellisen rikkalapion. Rikkalapion tyhjentäminen on siistiä ja vaivatonta umpinaisen säiliön ansiosta, jota ei tarvitse tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen. Rikkasetti vie kokoontaitettuna vain vähän tilaa, joten se on helppo säilyttää käden ulottuvilla esimerkiksi eteisessä tai keittiössä.

Kannellinen rikkasetti on Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 32120GR, 32120SI

EAN: 6423800321207

Käyttöohje

Avaa kansi painamalla rikkalapion etureunaa alaspäin. Paina rikkalapion jalkapoljinta ja käännä vartta, kunnes kansi lukittuu polkimeen. Lakaise roskat säiliöön ja puhdista harja kannen piikkeihin. Tyhjennä säiliö tarvittaessa. Vapauta kansi painamalla jalkapoljinta ja työnnä samalla vartta eteenpäin. Sulje kansi ja kiinnitä harja säilytystä varten rikkalapion varren kiinnikkeeseen.

Hoito-ohje

Säilytä lakaisuharja rikkalapioon ripustettuna. Huuhtele tarvittaessa puhtaalla vedellä ja kuivata ilmavasti.

Koko

Korkeus säilytysasennossa 102 cm

Materiaali

Rikkalapion pesä – teräs
Rikkalapion pesän kansi – abs
Muoviosat – polypropeeni
Varsi – alumiini
Harjan harjas – sekoite luonnonharjas/synteettinen

Kierrätysohje

Rikkalapio – keräysmetalli
Rikkaharja – keräysmetalli
Pakkauspahvi – keräyspahvi

2 arviota tuotteelle

Kannellinen rikkasetti – lakaisuharja rikkalapio

 1. Riitta Palosvirta

  Minulla on kannellinen rikkalapio, eri mallinen kuin tuo. Luulisin että ostin sen n. 10 vuotta sitten ja tosi hyvin kestänyt. Monet ovat kyselleet mistä tuollaisen olen hommannut. Sinillä varmaan ollut aikoinaan tuotannossa toisenmallinen luukkukihveli koska on sinituotantoa. Kaupoissa en ole enään tuota mallia nähnyt, näyttää yksinkertaisemmalta kuin tuo uusi toimintamalli sama. Anteeksi taitaa sittenkin olla sama kuin vanha. Näytti kännykänkuvassa erilaiselta. Väri vähän muuttunut. Suosittelen tätävie pienen tilan siivouskomerossa ja harja pysyy hyvin rikkalapion kahvassa.

 2. Kaija Seppälä

  Kannellinen rikkasetti oli loistava tuote parisen vuotta, kunnes rikkalapion sulkimen kiinnitys kului, eli ei pysy kiinni. Meillä käyttö ei ole läheskään jokapäiväistä. Onko tähän saatu parannusta, sillä haluaisin hankkia uuden?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei Kaija, Rikkasettiin ei ole tehty teknisiä muutoksia. Kannelliselle rikkasetille on kuitenkin myönnetty viiden vuoden SINI-takuu joka koskee valmistus- tai materiaalivirheestä aiheutunutta tuotteen vikaa. Lisää SINI-takuusta pääset lukemaan täältä. https://sinituote.fi/takuuehdot/

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

play nappi

SINI-vaihtopäätiskiharja pullonavaajana

SINI-vaihtopäätiskiharja toimii mainiosti myös pullonavaajana.

Lue SINI-vaihtopäätiskiharja pullonavaajana

Ostetuimmat tuotteet