Miniteippiharjan vaihtorullat 2 kpl

(1 tuotearvio)

3,95 

( 1,98 €/kpl )

SINI Miniteippiharjaan sopiva vaihtorulla myydään 2 rullan pakkauksessa. Kummassakin rullassa on 3 metriä teippiä. Teippi on helppo vaihtaa: Tyhjä rulla poistetaan puristamalla teippiharjan päässä olevaa tappia, joka vapauttaa rullan ja se on helppo irrottaa.

Tuotenumero: 1520

EAN: 6423800015205

Käyttöohje

Tyhjä rulla poistetaan puristamalla teippiharjan päässä olevaa tappia, joka vapauttaa rullan ja se on helppo irrottaa.

Koko

Leveys: 7,5 cm
Rullan halkaisija: 2,5 cm

Materiaali

Tarrapaperi – silikonoitu paperi liimapinnalla
Hylsy – kartonki

Kierrätysohje

Käytetty tarrapaperi – sekajäte
Hylsy – energiajäte

1 arvio tuotteelle

Miniteippiharjan vaihtorullat 2 kpl

 1. Pl

  Miksi piti laatu nollata. Entinen toimi, nykyisiä ei viitsi tpista ostaa. Menee hermot ja kynnet, kun yrittää katkaista palaa irti. Typerä korjaus laatua alas. Mikä vika muka entisessä oli. Toimi hyvin. Uusi versio joutaa roskiin ja muut jääkauåan hyllylle.

  • Maiju

   Hei!
   Tuotteessa on harmillisesti tapahtunut valmistusvirhe. Teippirullan liimaseoksessa saattaa olla pientä vaihtelua ja näyttää siltä, että teille on sattunut teippirulla, jossa liimaseos on liian tarttuvaa. Pahoittelen tästä aiheutunutta harmia.

   Kaikilla tuotteillamme on materiaali- ja valmistusvirhetakuu ja valvomme tarkasti niiden laatua. Myös tuotannossamme on tärkeää saada tietää, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.

   Saisinko kuvan tuotteesta, osoitetietonne ja puhelinnumerosi sähköpostilla asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi, niin lähetämme hyvityksenä uuden vaihtorullan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet