Terassiöljyharja

(6 tuotearviota)

15,30 

Laadukas harja puisten terassien ja patioiden öljyämiseen. 14 cm leveä Terassiöljyharja peittää yleisimmät 9 tai 12 cm leveät terassilaudat, joten saat siveltyä koko laudan leveydeltä yhdellä vedolla, ja harjas ylettyy myös lautojen väleihin. Korkealaatuiset synteettiset harjakset kestävät kaikkia puuöljylaatuja. Harjan voi liittää SINI-varteen.

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero: 16220GR

EAN: 6423800162206

Käyttöohje

Mukana tuleva 13 cm pitkä varsi sopii tarkkaan työskentelyyn. Voit liittää harjan myös pitkään SINI-välinevarteen, jolloin voit työskennellä seisten. Harjan kulma tuo ergonomisen työasennon. Terassiöljyharjan harjastus on optimaalinen terassin öljyämiseen. Tuuhea harjas nostaa öljyä, ja pitää sen materiaalissa, jolloin öljyä kuluu juuri oikea määrä, eikä se imeydy harjakseen. Harja luovuttaa öljyä tasaisesti, jolloin terassiöljy on helppo levittää. Terassi kannattaa öljytä kerran vuodessa, yleensä keväällä.

Hoito-ohje

Puhdista Terassiöljyharja heti käytön jälkeen öljyn valmistajan välineenpesuohjeen mukaan.

Koko

Pituus 27 cm

Materiaali

Runko – polypropeeni
Harjas – synteettistä materiaalia

Kierrätysohje

Terassiöljyharja – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

6 arviota tuotteelle

Terassiöljyharja

  1. Tuomo

    Paras mitä itse olen käyttänyt terassinöljyämiseen. Vielä kun saisi pelkkiä harjoja erikseen, kädensijoha/varsia alkaa olla jo tarpeeksi…

    • Maiju

      Hei ja kiitos palautteestasi! Välitän toiveenne tuotekehitykseen.

  2. Pekka

    Ainut huono puoli on se, että tarvi sen uuden pensselin, mutta en vaan löydä kaupoista, eikä näy olevan nettikaupassakaan? Mikä neuvoksi,ettei tarvitse mainostaa kertakäyttötuotteeksi. Hinta on liian kallis kuuluakseen siihen luokkaan!

    • Hanna/Sinituote

      Hei,
      pahoittelen, että tuote on ollut suuren kysynnän takia loppu kaupasta sekä verkkokaupastamme. Nyt terassiöljyharja on jälleen tilattavissa.

  3. Elina

    Todella kätevä terassin maalaamiseen. Käytin apuna pitkää vartta, polvet ja selkä kiittää!

  4. Pipsa

    LOISTAVA tuote, suosittelen! Terassin öljyäminen oli todella helppoa ja nopeaa.

  5. Tiina

    Todella hyvä öljytä terassi tällä! Jatkovarren kanssa selkä kiittää ja homma hoituu todella nopeasti. Oli kyllä nappi ostos tämä!

  6. Jaana

    Tosi hyvä! Helppo ja nopea öljytä jatkovarren avulla. Öljy pysyy hyvin harjassa eikä sottaa. Paras kokeilemistani terassiöljyharjoista.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet