Pitkävartiset siivouskäsineet – pinkki

(8 tuotearviota)

3,30 

Pitkävartiset siivouskäsineet on muotoiltu anatomisesti, joten ne helppo pukea ja mukavat käyttää. Käsineen pitkä varsi suojaa myös käsivartta ja käsineen kuvioitu pinta takaa pitävän otteen. Pirteän pinkit siivouskäsineet on valmistettu lateksista ja ne on CE-hyväksytty.

Tuotenumero(t): 32172, 32171, 32170

EAN: 6423800321726

Käyttöohje

Käsineen pitkä varsi suojaa myös käsivartta ja se voidaan kääntää ulospäin ennen käyttöä, jotta vältetään nesteiden ja kemikaalien valuminen käsineen sisään ja vahingoittamaan ihoa.

Hoito-ohje

Huuhtele käsineet käytön jälkeen puhtaalla vedellä ja kuivata ilmavasti. Käsineet on säilytettävä suojassa auringonpaisteelta ja kuumuudelta.

Koko

Käsineen pituus 38 cm

Materiaali

Luonnonkumi

Kierrätysohje

Käsineet – energiajäte
Pakkausmuovi – energiajäte

8 arviota tuotteelle

Pitkävartiset siivouskäsineet – pinkki

 1. Lutra lutra

  Pitkävartisia siivouskäsineitä kun saisi nitriilisinä tai muuten luonnonkumiallergisille sopivana.

 2. Jenna

  Hyvät käsineet! Pukeudun yleensä pitkähihaisiin puseroihin ja tykkään tiskata hanskat kädessä. Perinteisiä hanskoja ei saa vedettyä hihojen päälle vaan jossain vaiheessa hihat ovat aina tiskivedessä. Näitä käytettäessä hihatkin pysyvät kuivina.

 3. Terhi (varmistettu kirjoittaja)

  Minäkin kaipailisin XL-kokoa näistä! Muuten ihan täydelliset tiskaamiseen ja siivoamiseen, mutta nykyisessä isoimmassa koossa hanskan suuaukko puristaa kyynärvartta itsellä ja sormetkin juuri ja juuri mahtuu hanskaan.

 4. Jussi

  Hanska ihan ok, mutta en tiedä millä taulukolla koot on keksitty. Ostin hanskat L-koossa, jota yleensä käytän (tai kokoa 10). Hanskat auttamattomasti liian pienet. Vaimolla käden koko 8, ja hänelle passelit. Vai onko siivoushommat ja sitä kautta hanskat niin sanotusti naistenhommia ja koot vain naisille? Hutiostos.

  • Maiju

   Hei ja ikävä kuulla ettei tuote vastannut odotuksia. Välitämme ehdottomasti palautteen tuotekehitykseen jotta voimme kehittää hanskoja jatkossa sopiviammaksi.

 5. Merja Termonen

  Hei, Käytän siivoushanskoja tiskaamiseen koska kestävät melko hyvin verrattuina muihin. Kaipaan kuitenkin miehelleni isompia vastaavia. Voisitteko tehdä myyntiin tällaiset miesten, reilunkokoiset hanskat jotka eivät olisi niin kömpelöt kuten markkinoilla olevat suojahanskat.

  • Maiju

   Heippa ja kiitos toiveestanne. Välitän toiveen tuotekehityksellemme.

 6. Tepa

  Ostin työpaikalle. Työskentelen henkilökohtaisena avustajana. Suihkutan asiakkaita heidän kodeissaan ja nyt minulla on joka perheessä oma pari. Pysyy täydellisesti ylhäällä ja saippuainen likavesi ei lillu hanskojen sisällä = hygieeniset minulle!

 7. Birgitta

  Ostin nämä pitkävartiset kumihanskat taloyhtiön kevät siivoustalkoita varten, mutta olen käyttänyt niitä sen jälkeen myös siivouksessa ja ikkunanpesussa. Tykkään käyttää kumihanskojen alla puuvillahanskoja ja usen rasvaan kädet ensin niin käsihoito tulee samalla.

 8. Minttu

  Hyvät erityisesti aluskäsineiden kanssa koska ovat nukkaamattomat, eli pukeminen ja riisuminen on helppoa. Tosi kestävät!

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet