(1 tuotearvio)

6,90  3,45 

Poista

Mikrosäämiskä sopii kodin elektroniikan puhdistukseen sekä pölyjen pyyhintään. Mikrokuituinen säämiskä ei nukkaa eikä jätä raitoja, jolloin se sopii mainiosti myös lasipinnoille. Mikrokuituinen liina latautuu kuivana sähköisesti ja poistaa pölyn tehokkaasti. Kosteana mikrokuitu irrottaa pinttyneenkin lian ilman pesuainetta. Liinan harjattu, pehmeä pinta on käsille hellävarainen ja miellyttävän tuntuinen.

Tuotenumero(t): 3755

EAN: 6423800037559

Käyttöohje

Käytä mikrosäämiskää kuivana pölyjen pyyhkimiseen. Lian ja rasvan irrottamiseksi kostuta liina ja purista siitä liika vesi pois. Pyyhi pinta kostealla liinalla. Peilien ja lasipintojen puhdistuksessa parhaan tuloksen saa suihkuttamalla vettä puhdistettavalle pinnalle ja käyttämällä kuivaa liinaa.

Hoito-ohje

Huuhtele mikrosäämiskä aina käytön jälkeen ja kuivaa ilmavasti. Konepesu pesupussissa 40 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

31 x 32 cm

Materiaali

Polyesteri / Polyamidi

Kierrätysohje

Liina – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

1 arvio tuotteelle

Mikrosäämiskä

  1. Johanna

    Huippu liina. Saksassa ei löydy vastaavaa, vaan tilaan aina silloin, kun joku on tulossa Suomesta meille vierailulle.
    Miinuksena kuitenkin on, että liinan ommeltut( saumurilla) reunat rispaantuvat. Luultavasti voisi auttaa, jos ompelisin ne, mutta kun en omista ompelukonetta, niin en viitsi moiseen hommaan ryhtyä. Kyllä olisi mahtavaa, jos voisi Netin kautta tilata tänne Saksaan. Sinillä olisi hyvät markkinat täällä, kun näin hyviä tuotteita ei meidän kaupoissa ole tarjolla. Sinillä sujuu siivous todella hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pölynpyyhintä

Ostetuimmat tuotteet