Mikrokuituliina – yleisliina kaikkialle kotiin

(5 tuotearviota)

3,60 

Poista

Mikrokuituliina poistaa pinttyneen ja hankalan lian. Puhdistaa lika- ja rasvatahrat, jopa ilman pesuainetta. Mikrokuituliina ei nukkaa eikä jätä raitoja pyyhittävään pintaan.

Tuotenumero(t): 3476

EAN: 6423800034763

Käyttöohje

Käytä mikrokuituliinaa kosteana vaikeiden ja rasvaisten tahrojen sekä vesiroiskeiden puhdistamiseen. Kuivana liina sopii myös pölyjen pyyhintään.

Hoito-ohje

Huuhtele mikrokuituliina aina käytön jälkeen ja kuivaa ilmavasti. Konepesu pesupussissa 60 asteessa. Kestää kymmeniä pesukertoja. Ei huuhtelu- tai valkaisuaineita.

Koko

31 x 32 cm

Materiaali

Polyesteri/Polyamidi

Kierrätysohje

Mikrokuituliina – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

5 arviota tuotteelle

Mikrokuituliina – yleisliina kaikkialle kotiin

 1. Kirsi

  Paras mikrokuituliina ikinä! Pölyjen pyyhkiminen on tällä pelkkää juhlaa. Pitää ehdottomasti ostaa tällaiset liinat vielä kylppäriin ja keittiöönkin.

 2. Helka (varmistettu kirjoittaja)

  Peittoaa halvat mikrokuituliinat mennen tullen. Poistaa kosteana pölyn kylpyhuoneen pinnoilta yhdellä pyyhkäisyllä sen sijaan, että lähinnä levittäisi pölyn uuteen paikkaan. Lempiliinani sekä kylpyhuoneeseen että keittiörätiksi.

 3. Birgitta Selin

  Jossain vaiheessa yritin muka-säästää ja ostin halpoja. Niitä käyttäessä menee hermot huonoon kuntoon. En enää käytä kuin Sinin tuotteita missään siivouksessa.

 4. Marika

  Hei! Voiko valkoisen liinan pestä värillisten kanssa vai lähteekö väriä näistä liinoista? Kestävätkö 90° pesua?

  Pitääkö uutena pestä?

  • Hanna/Sinituote

   Hei Marika,
   suosittelemme liinojen pesua samansävyisen pyykin kanssa pyykinpesukoneessa maksimissaan 60 asteessa. Pesupussi suojaa liinoja muusta pyykistä irtoavalta tekstiilipölyltä, joka tukkii mikrokuidun väkäsiä ja vähentää siten mikrokuidun hyviä ominaisuuksia. Liinoja ei tarvitse pestä uutena.

 5. Onko mikrokuituista yleisliinaa tulossa Sinin perusvärissä eli vaaleansinisenä?

  • Eveliina/Sinituote

   Hei! Mikrokuituliinojen värit ovat muuttuneet vuosi sitten, jolloin sininen poistui valikoimasta. Sinistä mikrokuituliina saattaa kuitenkin vielä löytyä joidenkin kauppojen hyllyistä.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet