Mikrokuitukeittiöliina

(3 tuotearviota)

2,50 

SINI Mikrokuitukeittiöliina puhdistaa tehokkaasti keittiön kaikki pinnat ilman pesuainetta. Keittiöliina soveltuu erinomaisesti rosteristen pintojen ja keraamisen lieden pyyhkimiseen ja se kiillottaa pinnat säihkyvän puhtaiksi jättämättä pisarajälkiä. Keittiöliina irrottaa rasvatahrat tehokkaasti ja se on imukykyinen – imee jopa kolme kertaa painonsa verran vettä.

Tuotenumero: 3306

EAN: 6423800033063

Käyttöohje

Liina kostutetaan ja puristetaan sopivan nihkeäksi. Käytön jälkeen liina huuhdellaan ja kuivatetaan ilmastavasti.

Hoito-ohje

Keittiöliinan voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa ilman huuhtelu -tai valkaisuaineita. Kestää kymmeniä pesukertoja. Vältä kuumia pintoja.

Koko

Leveys: 30 cm
Pituus: 30 cm

Materiaali

Polyesteri/polyamidi/PU

Kierrätysohje

Mikrokuituliina – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

3 arviota tuotteelle

Mikrokuitukeittiöliina

  1. Suvi (varmistettu kirjoittaja)

    Todella hyvä liina keittiöön, liesi ja tiskipöytä kiiltää! Puhdistaa pienellä vaivalla vaikeat kohdat kuten liesituulettimen läpän jota on ollut ennen todella vaikea saada siistiksi. Tälläisiä liinoja voisi olla eri värein, toimisi takuulla myös kylppärissä mainiosti! Liina on juuri sopivan kokoinen.

  2. Kirsi

    Tää on ihan ilmiömäinen tuote!!! Keittiön ovet ja pinnat, induktioliesi, kaakelit, hanat… ei jää rantuja! Ikävää vaan, että ei ole missään myytävänä – olen kiertänyt Ylöjärven S-marketin, Hurrikaanin, Tokmannin, Tampereen Lielahden Prisman ja Citymarketin. Ja tulee kalliiksi, jos joka kerta pitää lähteä Vesan Kyläkauppaan… no ensi kerralla hamstaan näitä!

  3. Anna Vanhala

    Erinomainen tuote myös muille pinnoille!

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet