Kulmahylly, SINI Ruuviton

23,90 

Kevyt ja monikäyttöinen SINI Ruuviton -kulmahylly soveltuu kylpyhuoneeseen, keittiöön ja kodinhoitotilaan. Teline kiinnitetään imukupeilla sileälle kaakeli- tai lasipinnalle ilman porausta ja ruuveja. Kiinnitys perustuu ainutlaatuiseen patentoituun imukuppiin, jota ympäröi ilma- ja vesitiivis silikonirengas. Kulmahylly on nurkkamallin ratkaisu, jolloin pesuaineet löytyvät aina oikeasta paikasta. Rakenna erilaisista Ruuviton-sarjan tuotteista itsellesi sopivin kokonaisuus yhdistelemällä eri osia haluamallasi tavalla!

Tuotenumero: 1380

EAN: 6423800013805

Käyttöohje

Kiinnitys

Huom! Erityistä koskien SINI Ruuviton -kulmahyllyn kiinnitystä. Asennetaan nurkkaan kahdella imukupilla. Molemmat imukupit täytyy kiinnittää. Kummankaan imukupin alle ei saa jäädä kaakelisaumaa tai muuta epätasaista estettä. Kulmahylly vaatii vapaan tasaisen tilan molempien imukuppien alle nurkasta mitattuna 10–16,5 cm alueella.

Puhdista kiinnityspinta huolellisesti esimerkiksi SINI Mikrokuituliinalla ja kuivaa pinta huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Työnnä silikonirengas-imukuppi -yhdistelmä seinään ja paina, jolloin ylimääräinen ilma puristuu imukupin ja seinän välistä pois. Aseta prikka, telineen kehikko ja nuppi paikalleen, käännä myötäpäivään ja kiristä. Suosittelemme odottamaan 24 tuntia ennen kuin lisäät kehikkoon painoa.

Katso kuvitettu Ruuviton-asennusohje ja video »

Irrotus

Voit vaihtaa Ruuviton-kylpyhuonetelineiden paikkaa halutessasi, sillä ne kiinnittyvät pintaan uudelleen. Telineen voi irrottaa painamalla nupin alla olevaa ruuviosaa pintaa vasten, jolloin imukuppi irtoaa kiinnityspinnasta. Pese imukuppi, kuivaa huolellisesti ja kiinnitä uudelleen.

Hoito-ohje

Kiristä kiinnitystä ajoittain, jotta teline pysyy tukevasti paikoillaan. Huuhtele kori ja teline tarvittaessa ja kuivaa ne huuhtelun jälkeen.

Koko

Leveys 24 cm
Syvyys 19 cm
Korkeus 13 cm

Materiaali

Kori – abs
Teline – alumiini
Imukuppi – abs, kumi, polyuretaani
Prikka ja telineen suojatulppa- polypropeeni

Kierrätysohje

Teline – keräysmetalli
Kori – energiajäte
Imukuppi – energiajäte
Prikka ja suojatulppa- energiajäte
Pakkauspahvi- keräyspahvi

Katso myös…

play nappi

Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Ei vaadi poraamista!

Lue Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Kylpyhuoneen pesu

play nappi

Hoito-ohje: SINI Ruuviton -imukuppi

Näin imukuppi irtoaa seinästä ja pestään.

Lue Hoito-ohje: SINI Ruuviton -imukuppi
play nappi

Ikävä yllätys kylppärissä – ja ratkaisu SINI-siivousvälineillä

Taklaa kylppärin tahrat!

Lue Ikävä yllätys kylppärissä – ja ratkaisu SINI-siivousvälineillä
play nappi

Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Ei vaadi poraamista!

Lue Asennusohje: SINI Ruuviton -kylpy­huo­ne­te­li­ne

Ostetuimmat tuotteet