Keittiö puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

(9 tuotearviota)

6,90 

Täydellisesti keittiön pinnoille sopiva sitruunainen puhdistusaine neutralisoi ruuanlaiton hajut, poistaa rasvan ja puhdistaa liat tehokkaasti.
Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Pakkaus sisältää 2 pullollista puhdistusainetta. Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi kostealla liinalla tai sienellä.

 • Ihanan tuoksuinen puhdistusaine ja kaunis kestopullo.
 • Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
 • Vähemmän muoviroskaa, enemmän puhtautta.
 • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7022NL

EAN: 6423800070228

Käyttöohje

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous! Laita suutin off-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi kostealla liinalla. Kuivaa tarvittaessa. Ei sovellu messinki-, marmori- tai kuparipinnoille. Älä käytä LCD- ja plasmanäytöille. Puhdistaessasi muunlaisia elektroniikkalaitteita noudata aina laitevalmistajan ohjeita. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla.

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo 9, emäksinen

Vaara: Tabletti haitallinen nieltynä, vaurioittaa vakavasti silmiä, ärsyttää ihoa. Jos tabletti on nielty, ota yhteys myrkytystietokeskukseen/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos tablettia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen.

Koko

Pullo –  0,5 litraa, korkeus 21 cm, halkaisija 7 cm

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää.

9 arviota tuotteelle

Keittiö puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

 1. Terhi

  Minulla oli epäilykseni, mutta on toimiva tuote. Minua ei häiritse vaahtosuihku, ei tosiaan mene henkeen. Todella tehokas tuote.

  • Maiju

   Heippa ja ihana kuulla! Vaahto tosiaan on juurikin tuon takia, ettei aerosoleja pääse hengitykseen. Ihanaa kevättä ja kiitos kommentista. 🙂

 2. Aurelia (varmistettu kirjoittaja)

  Idea on erinomainen. Myös itse aine on hyvää ja toimivaa, mutta pullo on umpisurkea. Siitä ei tule tasaista suihkua, vaan se ruikkii paksuja kasoja, jotka valuvat vain siihen kohtaan, missä kahvasta painaa. Tämän seurauksena ainetta myös kuluu paljon enemmän, kun se ei leviä tasaisesti eikä laajalle. Olisin halunnut vaihtaa myös kylppärin siivoussuihkeen tähän, mutta jos ei pulloa kehitetä perinteisten siivoussuihkeiden veroiseksi, niin valitettavasti se ei täytä tehtäväänsä. Jatkan siis toistaiseksi toisen kotimaisen valmistajan siivoussuihkeiden käyttöä.

  • Maiju

   Heippa. Ikävä kuulla että suihkepullo ei ole mieleinen. Suihke tulee pullosta vaahtona siksi, että pesuainetta ei vapaudu hengitysilmaan ja näin sopii mahdollisimman monelle käyttäjälle ja on mahdollisimman turvallinen käyttää. Koska tuotteemme on joutsenmerkitty, tämä on myös siitä syystä ainoa vaihtoehto, sillä joutsenmerkityt tuotteet vaativat sitä. Kiitos kuitenkin palautteestasi ja mukavaa kevättä. Maiju/Sinituote

 3. Katja

  Huippu hyvä tuote! Keittiön liat, niin liedeltä kuin taaperon sormiruokailun jäljet lattiasta lähtevät yhdellä pyyhkäisyllä ja lyhyellä vaikutusajalla.

 4. Tiia

  Wow!! Heittämällä paras siivousaine, mitä on ollut! Mieto raikas tuoksu, jättää upean kiillon pinnoille ja mikä parasta ei jätä raitoja! Ensimmäinen pesuaine jotai ei tarvitse hankailla sienen kanssa, jotta lika irtoaa. Super pesuaine keittiiöön!

 5. Rebekka

  Hyvän tuoksuinen sekä keittiön pinttyneetkin tahrat lähtee vaivattomasti.

 6. Mia

  Pesuaine on todella tehokas, etenkin rasvainen lika lähtee kiitettävän hyvin ja helposti. Induktioliesi puhdistuu ilman hankaamista ja tiskialtaasta tulee kiiltävän puhdas.

 7. Ismo

  Erittäin riittoisa ja helppo tehdä, sekä lika irtosi pinnoilta hyvin. Tuote jatkoon ihan jo sen takia, että helppo kuljettaa mukana kaupasta kotiin.

 8. Oona

  Puhdistaa tahrat ja varsinkin rasvaroiskeet/rasvaiset pinnat hyvin. Ei jätä kalvoa, niin kuin moni muu pesuaine jättää. Tuote on myös hyvin riittoisaa ja mielyttävän tuoksuista.

 9. KaisaM

  Nyt löytyi tehokas aine keittiön rasvalikaan. Miellyttävä mieto tuoksu.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Keittiö

Ostetuimmat tuotteet