Vaihtosieni 30 cm – Isoon Sinipiikaan

(1 tuotearvio)

9,90 

Aito Sinipiaan 30 cm leveä vaihtosieni on valmistettu huippuimukykyisestä selluloosasta. Vaihtosieni sopii Isoon Sinipiikaan ja se sopii erinomaisesti seinien, lattioiden ja kattojen pesuun sekä huuhteluun.

Tuotenumero: 3710NL

EAN: 6423800037108

Käyttöohje

Kierrä vanhan sienen siipimutterit irti. Kostuta uusi sieni, jos se on kuiva. Älä koskaan purista kuivaa sientä, sillä se voi murtua. Työnnä muovilevyt pyöreä sivu edellä sienen päissä olevista viilloksista sienen sisälle siten, että reiät asettuvat kohdalleen. Työnnä ruuvit sienessä oleviin reikiin ja aseta sieni kohdalleen pesimen muovileukoihin. Ruuvaa siipimutterit kiinni. Ennen ensimmäistä käyttökertaa uusi selluloosasieni tulee huuhdella huolellisesti. Sienen voi kääntää ja käyttää molemmin puolin.
Sienen kääntämänien: Irrota sieni ja vaihda kiinnitysruuvit toiselle puolelle.

Hoito-ohje

Kastele sieni hyvin aina ennen käyttöä. Huuhtele sieni käytön jälkeen. Välillä sieni on hyvä desinfioida esim. klooripitoisella pesuaineella. Kuivata ilmavasti ja säilytä Sinipiika ripustettuna.

Koko

30 cm

Materiaali

Selluloosa

Kierrätysohje

Vaihtosieni – energiajäte

1 arvio tuotteelle

Vaihtosieni 30 cm – Isoon Sinipiikaan

  1. pertti manninen

    Ei ole vahvistettu vaikka lähetin ensimäisen huomautuksen jo n 20v siten, katkeilevaa nivelosaa Varren-mopinvälinen muovi katkennu 2 ostoksestani … muutama kk/ostamisesta, tehdas lupasi hyvittää vaan ei ole kuulunu hyvitystäkään. =len itse laitanu molempiin metalisen nivelen. korjaamani nivel 1. kesti yli 15v.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lattian pesu

Näin monipuolinen on SINI-monitoimimoppi

Legot ja lettu lattialla. Katso, miten tästäkin selvitään!

Lue

Tubetähti Ilona siivoaa SINI-pikamopilla

Kevyt ja näppärä pikamoppi sopii pieneen kotiin.

Lue

SINI-pikamoppi helpottaa siivousta

Kurota korkealle, kurkkaa kaapin alle, siivoa lattiat ja pyyhi pinnat!

Lue

Ostetuimmat tuotteet