SINI 35v Musta taittomoppi + teleskooppivarsi

39,95 

Verkkokaupan varasto loppu

Taittomopilla peset tehokkaasti kodin lattiat käsiä kastelematta. Taittomoppi sopii märkä- ja kosteapyyhintään soveltuville lattiamateriaaleille kuten laatalle, muovimatolle ja vinyylilattialle. Moppi kostutetaan ja huuhdellaan Sinisangossa ja puristetaan riittävän kuivaksi Sinisankoon tai pyöreään ämpäriin kiinnitettävässä Taittomopin puristimessa. Mikrokuitumopissa on mukana karkeaa nailonkuitua, joka tehoaa pinttyneeseen likaan.

Taittomoppia voidaan käyttää myös kuivana pölyjenpyyhintään, jolloin mikrokuitumoppi latautuu sähköisesti ja sitoo pölyn.  Lisäksi pakkauksessa tulee mukana pehmuste ja 2 kappaletta kertakäyttöisiä staattisia liinoja, jotka ovat mainioita pölyn ja irtoroskan poistamiseksi lattioilta.

Taittomoppi on Suomessa valmistettu Avainlipputuote.
Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Näin käytät SINI Taittomoppia:

 

Tuotenumero: 3362VAMU
Käyttöohje

Moppi avautuu heilauttamalla nopeasti alaspäin. Kastele moppi vedessä tai pesuainevedessä Sinisangossa ja purista kuivaksi Sinisankoon kiinnitetyssä Taittomopin puristimessa. Taittomoppi lukittuu käyttöasentoon painamalla kevyesti lattiaa vasten. Pyyhi lattiat mopilla!  Huuhtele mikrokuitumoppi käytön jälkeen ja kuivata ilmavasti.
HUOM! Suosittelemme pesemään mikrokuituisen pesuosan ennen ensimmäistä käyttöä pesupussissa 90 asteessa pesukoneessa. Tällöin mopin pintamateriaali aktivoituu paremmin kosteutta imeväksi ja mopin saa helpommin puristettua riittävän kuivaksi monille lattiapinnoille.

Hoito-ohje

Mikrokuituisen mopin voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa ilman huuhtelu- ja valkaisuaineita.

Koko

Taittomoppi – 34 cm
Mikrokuitumoppi – 34 cm
Teleskooppivarsi – 80-150 cm

Materiaali

Taittomoppi – polypropeeni / PE / TPE
Mikrokuitumoppi – polyesteri / polyamidi / elastomeeri
Teleskooppivarsi – teräs

Kierrätysohje

Taittomoppi – energiajäte
Teleskooppivarsi – metallinkeräys
Mikrokuitumoppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

Ostetuimmat tuotteet