Parkettimoppisetti

24,90 

Parkettimoppi on tarkoitettu herkkien parketti- ja puulattioiden, jalkalistojen ja portaiden pesuun. Parkettimoppi sopii puu- ja parkettilattioiden puhdistukseen.  Moppi on helppo puristaa riittävän kuivaksi kuppipuristimessa, eikä se jätä vesiraitoja lattiaan. Moppi on kevyt käsitellä ja tehokas myös nurkkien ja jalkalistojen puhdistamisessa. Setti sisältää Parkettimopin ja 140 cm pitkän sinkityn teräsvarren, jolla on viiden vuoden ruostumattomuustakuu!

Tuotenumero: 34171

EAN: 6423800341717

Käyttöohje

Teräsvarsi:
Liitä varren osat toisiinsa työntämällä tulppaamattomat päät sisäkkäin. Varmista kiinnitys napauttamalla vartta kovaa pintaa vasten. Yhdistämisen jälkeen osia ei saa enää irrottaa toisistaan.
Varsi sopii kaikkiin SINI-järjestelmän tuotteisiin.
Mopin kiinnitys varteen: Kiinnitä moppi SINI-välinevarteen siten, että varren alatulpan muovitapit napsahtavat mopin kannassa oleviin koloihin. Irrottaessasi vartta paina mopin kantaa kevyesti esimerkiksi jalalla ja vedä varsi irti.
Moppaus: Kastele moppi siivousämpärissä pesuainevedessä. Kierrä moppi kuppipuristimeen ja paina. Jos haluat mopin kuivemmaksi, kierrä vielä toiseen suuntaan. Parkettimopin voi nihkeyttää suihkepullon avulla, jolloin se ei kastu liikaa. Laske moppi lattialle pyöräyttäen hapsut auki. Pese lattia kahdeksikon muotoisin liikkein.

Hoito-ohje

Konepesu mieluiten pesupussissa 60 asteessa. Huuhtele ja kuivata moppi ilmavasti aina käytön jälkeen.

Koko

Teräsvarsi 140 cm

Materiaali

Varsi: sinkitty teräs
Parkettimoppi: abs/pom/ viskoosikuitu
Kuppipuristin: polyeteeni

Kierrätysohje

Teräsvarsi – keräysmetalli
Parkettimoppi – energiajäte
Kuppipuristin – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parkettimoppisetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet