WC- puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

(3 tuotearviota)

6,90 

Valkaiseva WC-puhdistusaine hyökkää tehokkaasti lian ja kalkkisaostumien kimppuun. Se poistaa hajuja ja jättää jälkeensä eukalyptuksen raikkaan tuoksun.

 • Ihanan tuoksuinen puhdistusaine ja kaunis kestopullo.
 • Joutsenmerkitty, biohajoava, vegaaninen ja tehokas.
 • Vähemmän muoviroskaa, enemmän puhtautta.
 • Helposti kuljetettava ja säilytettävä tabletti.

 

Tuotenumero: 7025NL

EAN: 6423800070259

Käyttöohje

1. Täytä pullo lämpimällä vedellä viivaan asti (500ml).
2. Pudota tabletti pulloon ja anna liueta noin 30 minuuttia. Sulje pullo vasta kun tabletti on kokonaan liuennut.
3. Sulje pullo ja aloita siivous! Laita suutin off-asentoon säilytyksen ajaksi.

Siivousohje:
Suihkauta puhdistettavalle pinnalle n. 20-30 cm:n etäisyydeltä ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Pese wc-harjalla ja pyyhi pinnat wc-liinalla. Ei herkille pinnoille. Epävarmoissa tilanteissa kokeile tuotetta ensin pienellä, huomaamattomalla pinnalla.

Poistaa kalkkia, Ph-arvoltaan hapan.

Ainesosat & pH-arvo

Anionisidia tensidejä 15–30%
Sisältää hajusteita
Sodium Benzoate
pH-arvo hapan

Vaara: Tabletti haitallinen nieltynä, vaurioittaa vakavasti silmiä, ärsyttää ihoa. JOS TABLETTI ON NIELTY: Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. JOS TABLETTIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: hakeudu lääkäriin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen.

Koko

Pullo –  0,5 litraa, korkeus 21 cm, halkaisija 7 cm

Ympäristötietoutta

Hei hei muoviroska, tervetuloa uusi, ekologinen tapa siivota! Biohajoavilla SINI-puhdistusaineilla jätät jälkeesi vähemmän muoviroskaa ja enemmän puhtautta. Ei enää kertakäyttöisiä muovipulloja. Täytä kaunis kestopullo vedellä, tiputa tabletti pulloon ja saat pullollisen puhdistusainetta. Innovatiivinen puhdistusainetabletti on luotu juuri sinulle. Tehokasta ja kestävää siivousta – maapallokin kiittää. Valmistettu hiilineutraalisti.

3 arviota tuotteelle

WC- puhdistusainetabletti starttipakkaus – pullo + 2 tablettia

 1. Pauliina

  Ei tuoksu miltään, vaikka odotin todella raikasta tuoksua. Pesuteho ihan peruskamaa mitä muillakin tuotteilla. Ei jatkoon, ikävä kyllä.

 2. Virpi (varmistettu kirjoittaja)

  Ei niin tehokas kuintuotekuvauksesta saa kuvan. Ei tuoksu raikkaalle eucalyptukselle putsauksen jälkeen. Käytettäessä haju tunkkainen.

 3. Virpi (varmistettu kirjoittaja)

  Ei niin tehokas kuintuotekuvauksesta saa kuvan. Ei tuoksu raikkaalle eucalyptukselle putsauksen jälkeen. Käytettäessä on haju tunkkainen.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ostetuimmat tuotteet