18,90 

Poista

Pyöreä wc-harja, jossa on imukuppikiinnitteinen säilytysteline. Wc-istuin on helppo puhdistaa pyöreällä harjalla, joka myötäilee istuimen sisäpinnan muotoja. Lattian puhdistaminen käy helposti, kun harja ei ole siivouksen tiellä. Ruuviton wc-harjaan on saatavissa myös vaihtoharja kuluneen harjapään tilalle. SINI Ruuviton -kylpyhuonesarjan tuotteet on helppo ja nopea kiinnittää kaikille sileille lasi- ja kaakelipinnoille ilman porausta ja ruuvausta. Kiinnitys perustuu ainutlaatuiseen patentoituun imukuppiin, jota ympäröi ilma- ja vesitiivis silikonirengas.

Tuotenumero(t): 1375SI, 1375VA

EAN: 6423800013751

Käyttöohje

Wc-harjan säilytysteline kiinnitetään imukupilla seinään. Lue pakkauksen kiinnitysohjeet huolellisesti ennen kuin kiinnität telinettä. Imukuppi kiristetään mutterin avulla tukevasti kiinni seinään. Jos haluat siirtää telineen paikasta toiseen, kierrät vain imukupin irti, huuhtelet ja kiinnität uudelleen.

Hoito-ohje

Huuhtele huolellisesti käytön jälkeen ja säilytä harja sen omassa telineessä WC-istuimen vieressä. Huuhtele myös säilytysteline aika ajoin. Kiristä kiinnitystä ajoittain, jotta teline pysyy tukevasti paikoillaan.

Koko

(l x s x k): 10 x 18 x 44 cm

Materiaali

WC-harja – polypropeeni
Harjas – polypropeeni
Imukuppi – polyeteeni/tpe

Kierrätysohje

WC-harja ja säilytysteline – energiajäte
Imukuppi – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wc-harja, SINI Ruuviton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet