(8 tuotearviota)

15,30 

Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jolla saa pestyä ja kuivattua ikkunat ja muut lasipinnat välineitä vaihtamatta. Ikkunanpesin-kuivain sopii SINI-jatkovarsiin.

Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jossa on tehokkaasti puhdistava ikkunanpesin sekä kuivauslasta samassa. Ikkunanpesin-kuivain sopii kaikkien ikkunoiden ja peilien pesuun ja toimii erinomaisesti myös ulkona esim. parvekelasien pesussa. Pesimen leveä mikrokuituinen päällinen kiinnitetään helposti kuminauhoilla, jotka pitävät sen pesun aikana tiukasti paikoillaan. Päällisen voi käytön jälkeen pestä pesukoneessa puhtaaksi. Ikkunanpesin-kuivain sopii SINI-varteen, jolloin ikkunanpesu onnistuu kätevästi korkeammaltakin ilman tikkaita.

Kotimainen avainlipputuote.

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero: 2592SI

EAN: 6423800025921

Käyttöohje

Kastele pesin ja purista siitä ylimääräinen vesi pois. Pese ikkuna ikkunanpesuun sopivalla pesuaineella. Käännä tämän jälkeen kuivaimen puolelle ja kuivaa ikkuna yhdensuuntaisin tasaisin vedoin. Jos pesimestä roiskuu vettä kuivatessa, purista sitä vielä kuivemmaksi. Ikkunanpesin/kuivaimen voi liittää kaikkiin SINI-välinevarsiin, jolloin yletyt turvallisesti korkeisiinkin ikkunoihin.

 

Hoito-ohje

Huuhtele huolellisesti ja kuivata ilmavasti. Mikrokuitupäällisen voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa. Säilytä Ikkunanpesin-kuivain mieluiten ripustettuna, jotta sen kumiosa ei vahingoitu.

Koko

Leveys: 33 cm
Korkeus: 23 cm

Materiaali

Pesin-kuivain runko –  polypropeeni
Kuivain lista – alumiini
Kuivain kumi – tpe
Pesinosa – mikrokuitu

Kierrätysohje

Ikkunanpesin-kuivain – energiajäte
Kumi – energiajäte
Kumin lista – keräysmetalli
Mikrokuitupesin – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

8 arviota tuotteelle

Ikkunanpesin-kuivain

 1. Tim

  Samaa mieltä Mervin kanssa.
  Varsinkin auton tuulilasin sisäpinnan
  puhdistus ilman sopivaa välinettä on hankalaa.

 2. Mervi

  Hei. Ikkunan pesuun yhdistelmä ei ole paras mahdollinen. Kuivauslastan pitäisi olla hieman leveämpi kuin pesijäpinnan niin kuivaaminen helpottuu (näkisi paremmin missä kuivausraja menee). Pidän kuitenkin tosi paljon pesijäosasta. Siitä antaisin viisi tähteä. Käytän sitä seinien ja korkeiden kaappien puhdistamiseen mutta kuivauslasta hankaloittaa ja olen jopa miettinyt sen irtisahaamista. Voisitteko valmistaa pelkää pesuriosaa?

  • Maiju

   Kiitos palautteestasi. Välitän sen tuotekehitykselle ja katsotaan mitä korjauksia voimme tehdä asialle.

 3. Marja

  Tosi hyvä ! Olen oikeakätinen, hyvä kuivauskulma löytyi hiukan kokeiltuani. Pesin lyhyellä Sini-varrella (70 cm) ikkunat ulkopuolelta. Nopeutti mielestäni pesua ja pesin puhdisti hyvin! Välillä tuntuu et ikkunanpesukin voi olla ihanaa kun on aikaa ja hyvin suunnitellut välineet! Lopputulos vielä palkitsee kun katselee pihakoivuja kirkkaiden ikkunoiden läpi. Hyvää juhannusta!

 4. Elina

  Loistava idea! Vaan valitettavasti pettymys.
  Pesin hyvänoloinen mutta lasta ei toimi. ??? vaikka kuinka koitin lastauskulmaa vaihtaa ja jopa kokeilla toisella kädellä., jos onkin suunniteltu oikeakätisille… Ei kuivaa ja jos saa jotenkin lastan pelittämään, jälki todella huonoa. Piti ottaa perinteinen lasta (sinituote) ja liina käyttöön.

  • Maiju

   Kiitos palautteesta, pahoittelemme tuotteen aiheuttamaa pettymystä. Mikäli et vielä ollut yhteydessä reklamaatiosta asiakaspalveluumme, niin laitathan reklamaation sähköpostitse osoitteeseen sinituote@sinituote.fi.

 5. Päivi

  Pika ikkunan pesu! Ei tarvitse vaihtaa työvälinettä välillä.
  Annoin Sinin edellisen yhdistelmämallin tyttärelle ja ajattelin ostaa uuden. Sitä ei saa enää. Olin kauhuissani mutta onneksi tilalla oli tämä malli. Yhdistelmä säästää paljon aikaa kun saan pestyä ikkunan yhdellä seisomalla. Suosittelen jos haluaa olla nopea.

  • Maiju

   Kiitos palautteestasi ja mahtava kuulla että tuotteet toimivat! Ihanaa kevättä. 🙂

 6. Katri

  Ostin tuotteen, koska se vaikutti kätevältä. Sitä se ei ollut. Niveltyvä pesinvarsi teki ikkunan pesemisen jotenkin hankalaksi, ja kuivauslasta jätti melkein joka vedolla isot raidat niin, että pesun loppuvaiheessa joutui siirtymään erilliseen lastaan kun hermot meni. Lisäksi pesinosa teki ikkunan kuivaamisesta tosi hankalaa. Ei jatkoon.

  • Maiju

   Hei ja ikävä kuulla että tuote ei toiminut toivotunlaisesti. Mikäli haluat reklamoida tuotteen, olisitko ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi

 7. Liisa Haavisto

  Pesin tänään ikkunanpesin-kuivaimella ikkunan. Ei täysin onnistunut. Mikroliinan otin suoraan pyykistä linkouskuivana. Ikkunaan jäi nukkaa eli jouduin pesemään toiseen kertaan vanhoilla välineillä. Olisi pitänyt kastella mikroliina kunnolla. Pesin ilman vartta, koska yletyin pesemään koko ikkuna-alan. Pesimen kulmaa piti korjata koko ajan.
  Voi olla, että opin käyttämään pesin-kuivainta käytön myötä.

  • Maiju

   Hei!

   Kiitos palautteesta ja pahoittelut, että tuote ei ole vastannut odotuksianne.
   Olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme asian tiimoilta joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla sinituote@sinituote.fi mikäli haluat reklamoida tuotteesta.

 8. Mika

  Oiva peli. Pesee isolla pinta-alalla.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ikkunanpesu

play nappi

Syksyiset vinkit ikkunanpesuun

Ikkunat pysyvät puhtaana kevääseen asti, kun peset ne ennen talvea.

Lue Syksyiset vinkit ikkunanpesuun
play nappi

SINI-triplapesin päihittää tahrat ikkunassa

Ärsyttääkö likainen ikkuna? Pese se!

Lue SINI-triplapesin päihittää tahrat ikkunassa

Ostetuimmat tuotteet