Roosa nauha, Ikkunanpesin-kuivain

13,90 

Poista

Roosa nauha kampanjatuote, lahjoitusosuus 1,00 €.

Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jolla saa pestyä ja kuivattua ikkunat ja muut lasipinnat välineitä vaihtamatta. Ikkunanpesin-kuivain sopii SINI-jatkovarsiin.

Ikkunanpesin-kuivain on kätevä yhdistelmä, jossa on tehokkaasti puhdistava ikkunanpesin sekä kuivauslasta samassa. Ikkunanpesin-kuivain sopii kaikkien ikkunoiden ja peilien pesuun ja toimii erinomaisesti myös ulkona esim. parvekelasien pesussa. Pesimen leveä mikrokuituinen päällinen kiinnitetään helposti kuminauhoilla, jotka pitävät sen pesun aikana tiukasti paikoillaan. Päällisen voi käytön jälkeen pestä pesukoneessa puhtaaksi. Ikkunanpesin-kuivain sopii SINI-varteen, jolloin ikkunanpesu onnistuu kätevästi korkeammaltakin ilman tikkaita.

Kotimainen avainlipputuote.

Tuotteella on viiden vuoden SINI-takuu.

Tuotenumero(t): 2595HO, 2595RO

EAN: 6423800025952

Käyttöohje

Kastele pesin ja purista siitä ylimääräinen vesi pois. Pese ikkuna ikkunanpesuun sopivalla pesuaineella. Käännä tämän jälkeen kuivaimen puolelle ja kuivaa ikkuna yhdensuuntaisin tasaisin vedoin. Jos pesimestä roiskuu vettä kuivatessa, purista sitä vielä kuivemmaksi. Ikkunanpesin/kuivaimen voi liittää kaikkiin SINI-välinevarsiin, jolloin yletyt turvallisesti korkeisiinkin ikkunoihin.

 

Hoito-ohje

Huuhtele huolellisesti ja kuivata ilmavasti. Mikrokuitupäällisen voi pestä pesukoneessa pesupussissa 60 asteessa. Säilytä Ikkunanpesin-kuivain mieluiten ripustettuna, jotta sen kumiosa ei vahingoitu.

Koko

Leveys: 33 cm
Korkeus: 23 cm

Materiaali

Pesin-kuivain runko –  polypropeeni
Kuivain lista – alumiini
Kuivain kumi – tpe
Pesinosa – mikrokuitu

Kierrätysohje

Ikkunanpesin-kuivain – energiajäte
Kumi – energiajäte
Kumin lista – keräysmetalli
Mikrokuitupesin – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roosa nauha, Ikkunanpesin-kuivain”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet