Tele-is -lumiharja teleskooppivarrella

(1 tuotearvio)

11,90 

Poista

Kotimainen KUNGS Tele-is on teleskooppinen lumiharja, jossa on tukeva säädettävä alumiinivarsi sekä vaihdettava raappaosa. Säädettävä 77–105 cm pitkä Tele-is -teleskooppilumiharja helpottaa autoilijan lumisia ja jäisiä aamuja. KUNGS-lumiharjamalliston pisimmän varren avulla ylettyy puhdistamaan myös paketti- ja tila-autot lumesta. Tele-is -lumiharjan varressa on leveä grippi, josta saa hyvän otteen. Teleskooppivarren pituutta saa säädettyä halutun pituiseksi varressa olevan jämäkän kierremekanismin avulla. Tele-isin vaihdettava jääraappa on käännettävä. Jääraapassa on yhteensä kuusi raaputuspintaa, kaksi joka reunalla. Raappaosassa on myös jäähampaat, joilla saa murskattua lujankin teräsjään sekä ura pyyhkijänsulkien puhdistamista varten. Tele-is -lumiharja on Suomessa suunniteltu ja valmistettu avainlipputuote.

Tuotenumero(t): 6109VA

EAN: 6423800061097

Hoito-ohje

Mikäli harja likaantuu, sen voi huuhdella juoksevan veden alla.

Koko

Pituus 77-105 cm

Materiaali

Lumiharjan varsi – alumiini
Lumiharjan harjas – pet
Lumiharjan runko – polypropeeni
Raappa – polykarbonaatti

Kierrätysohje

Varsi – keräysmetalli
Raappa ja harjaosa – energiajäte

1 arvio tuotteelle

Tele-is -lumiharja teleskooppivarrella

 1. Kari

  Olen käyttänyt maastoauton omistajana valmistamaanne teleskooppiharjaa jo monia vuosia ja tuote on hyvä, mutta! Olisiko tällaisena kierrätysajatusten ja maailman materiaalihukkaamisten välttämisen aikana viisasta toteuttaa sama tuote niin, että tuo varsin kuluva ja usein uuden harjan oston pakottava tekijä, nimittäin tuo harja, toteuttaa niin, että se olisi vaihdettava. Ei alumiininen varsi mene miksikään ja miksi sitä vaihtaa, kun se toimii vuosia ja vuosia. Ehdotukseni teille on tullut varmaan jo usealta käyttäjältä, joten eikös olisi aika pienelle uudistukselle? Sen jälkeen harja on ylivoimainen tuote näissä teleskooppisissa autoharjoissa. Kiitos jo etukäteen . . .

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   kiitos viestistäsi! Mukavaa kuulla, että Tele-is-lumiharja on toiminut hyvin. Harja ja raappa kiinnitetään varteen koneellisesti, jotta kiinnitys on kestävä. Harmi kyllä kiinnitystä ei ole ollut mahdollista saada riittävän pitäväksi kotioloissa. Välitän kuitenkin kehitysehdotuksen tuotekehityksellemme!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talviautoilu

play nappi

Näin selviät lumisesta aamusta voittajana

Näillä vinkeillä pääset joutuisasti matkaan lumisina aamuina.

Lue Näin selviät lumisesta aamusta voittajana
play nappi

Quick wiper avuksi loskaiseen lähtöön

Pienikokoinen kumilasta poistaa märän lumen ja huurteen.

Lue Quick wiper avuksi loskaiseen lähtöön

Ostetuimmat tuotteet