Tele-is -lumiharja teleskooppivarrella

(2 tuotearviota)

11,90 

Poista

Kotimainen KUNGS Tele-is on teleskooppinen lumiharja, jossa on tukeva säädettävä alumiinivarsi sekä vaihdettava raappaosa. Säädettävä 77–105 cm pitkä Tele-is -teleskooppilumiharja helpottaa autoilijan lumisia ja jäisiä aamuja. KUNGS-lumiharjamalliston pisimmän varren avulla ylettyy puhdistamaan myös paketti- ja tila-autot lumesta. Tele-is -lumiharjan varressa on leveä grippi, josta saa hyvän otteen. Teleskooppivarren pituutta saa säädettyä halutun pituiseksi varressa olevan jämäkän kierremekanismin avulla. Tele-isin vaihdettava jääraappa on käännettävä. Jääraapassa on yhteensä kuusi raaputuspintaa, kaksi joka reunalla. Raappaosassa on myös jäähampaat, joilla saa murskattua lujankin teräsjään sekä ura pyyhkijänsulkien puhdistamista varten. Tele-is -lumiharja on Suomessa suunniteltu ja valmistettu avainlipputuote.

Tuotenumero(t): 6109VA

EAN: 6423800061097

Hoito-ohje

Mikäli harja likaantuu, sen voi huuhdella juoksevan veden alla.

Koko

Pituus 77-105 cm

Materiaali

Lumiharjan varsi – alumiini
Lumiharjan harjas – pet
Lumiharjan runko – polypropeeni
Raappa – polykarbonaatti

Kierrätysohje

Varsi – keräysmetalli
Raappa ja harjaosa – energiajäte

2 arviota tuotteelle

Tele-is -lumiharja teleskooppivarrella

 1. anne vihtilä

  Teleskooppivarsi tosi hyvä, mutta jääraappa meni heti hukkaan huono kiinnitys ei pysy, mistä näitä saa lisää ?? Harjaosaan parannusehdotus saisi olla kaareva, kun puhdistaa sivuikkunoita on luonnoton asento ei toimi hyvin, raapii autoa.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Anne!
   Kiitos palautteestasi. Välitän parannusehdotuksen tuotekehitystiimillemme. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja haluamme tehdä niistä entistä toimivampia.

   Tuotteillamme on vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Mikäli tuote ei toimi oikein niin olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme: sinituote@sinituote.fi tai p. +358 19 7600 200. Tuotannossamme on myös tärkeää saada tietoa, jos tuotteissa ilmenee valmistusvirheitä.

 2. Sakari Mattila

  Moi
  Auton harja on todella hyvä. Kuitenkin minulla olisi vielä yksi lisätoivomus.
  Tuo pää jossa on tuo jääkrapa. se muoviosa voisi olla irroitettavissa, jolloin sitä alumiiniosaa voisi käyttää muuhunkin tarkoitukseen siis sitä piikkiä. Kun sitä alumiini osaa jäykistää, ja muotoilee. Voisi sitä piikkiä käyttää valsseihin kertyvän jään irroitukseen. Useinkin joutuu lumiseen umpihankeen ajonjälkeen puhdistamaan valssit, Koska jää aiheuttaa renkaitten tasapaooinutus menee pieleen. Jolloin jää on sieltä valssin pinnasta saatava pois tavalla tai toisella.
  Nyt kun harjasta saisi sen jääkrapa osan pikairroitettua olisi siinä sellainen työkalu jolla jään ja lumen poisto onnistuu valssien pinnoista.
  Usein olen käyttänyt siihen suurikokoista meisseliä, mutta harjassa oleva työkalu kulkisi aina vaivattomasti mukana.
  Sekä tuo ominaisuus toisi taas lisäarvoa tuolle mainiolle tuotteelle.

  • Hanna/Sinituote

   Hei Sakari!
   Kiitos mainiosta kehitysideastasi. Välitän ehdotuksen tuotekehitystiimillemme. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti ja haluamme tehdä niistä entistä toimivampia.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talviautoilu

play nappi

Näin selviät lumisesta aamusta voittajana

Näillä vinkeillä pääset joutuisasti matkaan lumisina aamuina.

Lue Näin selviät lumisesta aamusta voittajana
play nappi

Quick wiper avuksi loskaiseen lähtöön

Pienikokoinen kumilasta poistaa märän lumen ja huurteen.

Lue Quick wiper avuksi loskaiseen lähtöön

Ostetuimmat tuotteet