Pysäköintikiekko värilajitelma

(1 tuotearvio)

2,50 

Poista

Korkealaatuinen pysäköintikiekko, jonka pysäköintiajan saa asetettua helposti ja luotettavasti. Kungs-pysäköintiekiekko on niin kestävä, että sitä voi käyttää myös jääraappana. Kiekossa on muotoiltu, terävä reuna sekä ura, jolla pyyhkijänsulkien puhdistaminen onnistuu helposti. Saatavana kolme raikasta väriä.

Tuotenumero(t): 55451

EAN: 6423800554513

Käyttöohje

Pysäköintikiekon käyttövelvollisuus osoitetaan liikennemerkin lisäkilvellä, jossa on pysäköintikiekon kuva. Saapumisajaksi on merkittävä pysäköinnin alkamista seuraava tasa- tai puolitunti, siitä riippuen kumpi ajankohta on aikaisempi. Merkittyä saapumisaikaa ei saa pysäköintikiekon käyttövelvollisuuden voimassaoloaikana muuttaa. Pysäköintikiekko on sijoitettava näkyvälle paikalle tuulilasin sisäpuolelle niin, että se on ulkoapäin luettavissa.

Koko

15 x 11 cm

Materiaali

Polystyreeni

Kierrätysohje

Pysäköintikiekko – energiajäte

1 arvio tuotteelle

Pysäköintikiekko värilajitelma

  1. Henri Siekkinen

    Kiekko oli kiva, kunnes ensimmäisen kerran jätin kojelaudalle ja kiekko suli auringonpaisteessa. En suosittele

    • Eveliina/Sinituote

      Hei Henri, Pysäköintikiekko on valmistettu Polystyreenistä. Materiaali on itsessään kestävää mutta materiaali alkaa pehmetä n. 80 asteen lämpötilassa. Kun pysäköintikiekko ei ole käytössä, suosittelemme säilyttämään kiekkoa esim. auton hanskalokerossa poissa suorasta auringonpaisteesta. Auton sisälämpötila nousee herkästi koviin lukemiin auringon paistaessa suoraan autoon. Kun pysäköintikiekolle on tarvetta hellepäivinä niin suosittelemme pitämään pysäköintikiekkoa kiinnitettynä tuulilasiin esim. lipunpidikkeessä. Tällöin kuuma kojelauta ei edesauta kiekon pehmenemistä. Jos kuitenkin epäilet tuotteessa valmistusvirhettä, olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme sinituote@sinituote.fi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet