Autonpesuharja teleskooppivarrella (90–158 cm)

(4 tuotearviota)

16,90 

Teleskooppivarrellinen KUNGS-autonpesuharja on paras yleisharja auton, veneen ja moottoriajoneuvojen pesuun. Tuuhean harjaksen rikotut päät ovat hellävaraisia, eivätkä naarmuta maalipintaa.

Kevyt alumiininen teleskooppivarsi on säädettävissä tarpeen mukaan 90–158 cm pituuteen. Varressa on kaksi nihkeää grippiä, jotka tuntuvat mukavalta pidellä, eikä varsi lipeä märästäkään kädestä. Sulkimella varustetun varren saa liitettyä 1/2″ eli puolen tuuman pikaliittimellä varustettuun vesiletkuun. Harjassa on myös kätevä kumilasta, jolla saa kuivattua auton pesun jälkeen.

Tuotenumero: 6121

EAN: 6423800061219

4 arviota tuotteelle

Autonpesuharja teleskooppivarrella (90–158 cm)

 1. Jouko

  Olis kiva jos löytäisi letkupikaliittimen joka sopisi ko harjaan. Minulla useita pikaliitettäviä ruiskutus-ja harjatuotteita. Kaikki sopivat liitettäväksi mut ei teudän harjanne. Olen ostanut kahden eri koon liittimiä, ei vaan sovi.

  • Hanna/Sinituote

   Hei!
   Sulkimella varustetun varren saa liitettyä puolen tuuman 1/2″ pikaliittimellä varustettuun vesiletkuun.

 2. Marjatta J.

  Muuten hyvä, mutta kastelee tosiaan pesijän, kuten kahdessa aikaisemmassa arvostelussa on sanottu. Onkohan tuotekehitys vieläkään saanut asiaan korjausta?

  • Elina/Sinituote

   Hei Marjatta! Kiitos viestistä, asia on tuotekehityksen tiedossa.

 3. Ale asa

  Harjaosa hyvä ja sopivan pehmeä. varsi myös todella hyvä. Veden tulo harjalle suunniteltu huonosti. Auton sivuja pestessä, saa pesijä koko ajan vesisuihkua päälleen.

  • Hanna/Sinituote

   Hei,
   välitän palautteesi tuotekehitykseemme. Kiitos viestistäsi.

 4. Tapani

  Auton katonpesu onnistuu hyvin , mutta kylkiä pestessä vesisuihku lentää kohti pesijää. Vesipaineen pienentäminenkään ei ole hyväksi pestessä oikein kuraista autoa.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet