Super Dry -autonkuivauspyyhe

(3 tuotearviota)

9,90 

KUNGS Super Dry -autonkuivauspyyhe on erittäin imukykyinen ja pehmeä pyyhe auton kuivaamiseen. Super Dry -autonkuivauspyyhe on valmistettu mikrokuidusta. Imee jopa viisi kertaa painonsa verran vettä. Super Dry -autonkuivauspyyhe on reilun kokoinen, joten koko auton kuivaaminen sujuu nopeasti. Pyyhe on miellyttävän pehmeä käyttää, eikä se naarmuta auton maalipintaa.

Käytä autonkuivauspyyhettä kaikille auton ulkopinnoille: tuulilasille, ajovaloille ja maalipinnalle. Älä unohda kuivata ovikoteloita, joissa piilee pesun jälkeenkin likaa ja pesuvettä. Aloita auton kuivaaminen puhtaimmista kohdista ja älä vie likaa tai hiekkaa pyyhkeen mukana helmoista tai vanteista puhtaalle maalipinnalle.

Konepese käytön jälkeen 60 asteessa ja aloita kuivaaminen aina puhtaalla pyyhkeellä. Oikein huollettu KUNGS Super Dry -autonkuivauspyyhe palvelee normaalissa kotikäytössä vuosia.

Tuotenumero: 6200

EAN: 6423800062001

Hoito-ohje

Konepesu 60 asteessa pesupussissa ilman huuhtelu-ja valkaisuaineita.

Koko

55 x 76 cm

Materiaali

Polyesteri/polyamidi

Kierrätysohje

Liina – energiajäte
Pakkauspahvi – keräyspahvi

3 arviota tuotteelle

Super Dry -autonkuivauspyyhe

 1. Teemu

  erinomainen imukyky. Kahdella tällaisella liinalla kuivaa pesun jälkeen suuremmankin henkilöauton / maasturin täysin kuivaksi. Hinta/laatu on tässä erinomainen. Pärjää täysin huomattavasti kalliimmille kuivausliinoille.

 2. TelaKalle

  Erittäin hyvä ja imukykyinen. Jos tässä ei ole hinta/laatu kohdallaan niin hitto.
  Kuivaa vahaamattoman pinnan tarpeaksi kuivaksi ja pinnoitettu pinta tuli kuivemmaksi.

 3. Taavi

  Todella hyvä väline auton kuivaukseen, pesee säämiskän mennen tullen. Itse olen kuivannut suurimmat vedet ensin lastalla ja tehnyt viimeistelyn kuivauspyyhkeellä.

Näytä kaikki arvostelut
Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostetuimmat tuotteet