Verkkokaupan tiiminvetäjä

Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Vastuullisuus ohjaa meitä kaikessa tekemissä ja menestyksen takana on halu tehdä ja kehittää asioita yhteistyössä asiakkaidemme ja toistemme kanssa ympäristöä unohtamatta. Merkittävien panostusten ansiosta 45 % käyttämästämme muovin raaka-aineesta on kierrätysmuovia ja kotisiivouksessa käytettävät siivouspyyhkeemme biohajoavia tai kierrätettäviä.

Kuluttajille suunnattu verkkokauppamme on moninkertaistunut viimeisten vuosien aikana ja kasvu jatkuu kiihtyvällä vauhdilla. Verkkokauppamme tuo vastuullisesti valmistettuja, kestäviä, tehokkaita ja helppokäyttöisiä siivousvälineitä asiakkaan luo.

Oletko sinä

VERKKOKAUPAN ASIAKASPALVELU- JA LOGISTIIKKATIIMINVETÄJÄ

joka yhdessä tiimin kanssa mahdollistaa ylivertaisen asiakaskokemuksen tilaus-toimitusketjun hallinnalla Kokemäen tehtaalta käsin. Osallistut aktiivisesti kaikkiin asiakaspalvelun ja verkkokaupan päivittäisiin tehtäviin; tilausten vastaanottaminen, hallinta, pakkaaminen ja lähettäminen sekä verkkokaupan tuotevaraston hallinta.

Tiimin vetäjänä ohjaat tilaustoimitusketjun yhteistyön toimivuutta mm. postin ja muiden logistiikkapalveluiden tuottajien kanssa. Luonnollisesti huolehdit siitä, että asiakaspalvelumme on ensiluokkaista ja toiminta moitteetonta, olipa kyseessä reklamaatio, tuotetiedustelu tai logistiikkaan liittyvä yhteydenotto. Hallitset verkkokaupan toiminnallisuudet ja sinulla on taitoa kehittää järjestelmän toimivuutta aina vain paremmaksi. Tiimisi tuella siivousvälineiden verkkokauppa kasvaa ja kehittyy säilyttäen asemansa oman alansa suunnan näyttäjänä.

Meille yhteistyötaidot, joustavuus ja toisten huomioiminen ovat osa luontoa, joten saat tueksesi sitoutuneet ja motivoituneet työkaverit. Arvostamme Sinituotteella jalat maassa asennetta ja itseohjautuvaa, joustavaa sekä ratkaisukeskeistä toimintatyyliä roolista ja tehtävästä riippumatta.

Tässä tehtävässä palvelualtis asenne ja halu oppia ovat tärkeimmät menestystekijät, joten voit olla vastavalmistunut tradenomi tai sinulla on muu tehtävässä menestymistä tukeva koulutus. Voit olla myös verkkokaupassa kannuksensa hankkinut ammattilainen. Tiiminvetäjältä edellytämme edellisten ominaisuuksien lisäksi erinomaisia sosiaalisia taitoja ja ihmistuntemusta sekä valmentavaa johtamisotetta. Koska verkkokauppamme kansainvälistyy, englannin kielitaidosta on merkittävä etu.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää tai lähettää hakemuksesi ja CV:n viimeistään 16.5.2021 alla olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja:
Markkinointipäällikkö Marika Saarinummi, mobile: 040 040 8170 email: marika.saarinummi@sinituote.fi tai
MPS Seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta, mobile: 040 187 4035 email: marja-leena.rautaparta@mps.fi

Työpaikkahakemus

  • Yhteystiedot

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, txt, rtf, odf.