Tuotantotyöntekijä

Haluaisitko olla mukana yhden Suomen arvostetuimman brändin kasvutarinassa? Nyt sinulla olisi huippumahdollisuus päästä SINIlle tuotantotyöntekijäksi ja oppia miten suomalaisten rakastamat tuotteet, kuten monitoimimoppi, rikkasetti tai lumiharja valmistetaan!

Etsimme Kokemäelle hymyllä varustettuja työntekijöitä kokoonpanoon vakituiseen työsuhteeseen! Olemmehan kuitenkin Suomen hymyilevin työpaikka!

Kokoonpanossa meidän tuotteet viimeistellään myyntikuntoon. Eli käytännössä tuotteen eri osat kiinnitetään paikoilleen ja valmiit tuotteet pakataan myyntipakkauksiin. Suuren osan työstä hoitaa robotit, mutta jonkun verran työvaiheista tehdään myös ihan käsin. Koska meillä tehdään satoja eri tuotteita, niin työnkiertoa saadaan järjestettyä varsin hyvin ja työtehtävät pysyvät monipuolisina. Töitä kokoonpanossa tehdään 2-vuorossa: 6-14 ja 14-22.

Näissä hommissa pärjäät iloisella asenteella, ripeydellä ja sorminäppäryydellä. Jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä, niin se katsotaan ehdottomaksi plussaksi!

Jos koet olevasi uusi SINIläinen ja haluat työskennellä vastuullisessa yrityksessä (olemme 100% hiiilineutraali yritys!) niin jätäthän hakemuksesi tästä linkistä 6.2 mennessä!

Jos sinulle puolestaan heräsi jotain kysymyksiä, niin voit olla Markukseen yhteyksissä arkisin klo: 8.00-16.00 numeroon 050 5679 706 tai sähköpostilla markus.karhumaki@sinituote.fi