Startti siistiin syksyyn

Koulujen ja töiden alku on varma merkki paluusta arkeen. Ota startti siistiin syksyyn – uusilla siivousvälineillä helpotat kodin siivousta. Tässä kolme arkea helpottavaa vinkkiä:

1. Lattiat puhtaaksi hetkessä

Lattian puhdistamiseen ei kannata uhrata liikaa aikaa, sillä ne puhdistuvat hetkessä Supermopilla myös kalusteiden alta. Moppi kostutetaan ja kuivataan Sinisangossa kastelematta käsiä. Kätevää! Kurakeleillä ja keittiössä myös heti käyttövalmiit kosteat moppiliinat ja kertakäyttömopit tuovat arkeen kaivattua helpotusta.

2. Näin kylppärin pinnat pysyvät puhtaina

Heti käyttövalmiilla kosteilla pikasiivousliinoilla WC:n pintojen pyyhkäisyyn menee vain muutama minuutti. Oikeanlaiset siivousvälineet nopeuttavat siivoamista ja tekevät puhdasta vähemmällä pesuainemäärällä ja työllä. Kierrätysmuovista hiilineutraalisti valmistettu WC-harja on ekologinen valinta – jatkossa vaihdat kuluvan osan tilalle vain vaihtopään ja vähennät turhaa jätettä.

3. Kodin kierrätyspiste kuntoon

Kierrätysastia tuo lisätilaa jätteiden säilytykseen ja helpottaa kierrätystä. Astia sopii esille monenlaisiin kodin tiloihin kuten keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen. Kokoa tarpeen ja tilan mukaan – kaksi päällekkäin, monta rinnakkain. Kun jokaiselle lajiteltavalle materiaalille on oma paikka, lajittelu on helppoa ja kivaa!