Startti siistiin syksyyn

Koulujen ja töiden alku on varma merkki paluusta arkeen. Ota startti siistiin syksyyn – uusilla siivousvälineillä helpotat kodin siivousta. Tässä kolme arkea helpottavaa vinkkiä:

1. Lattiat puhtaaksi hetkessä

Lattian puhdistamiseen ei kannata uhrata liikaa aikaa, sillä ne puhdistuvat hetkessä monitoimimopilla myös kalusteiden alta. Valitset vain lattiamaterillesi sopivan pesuosan. Kurakeleillä ja keittiössä heti käyttövalmiit kosteat ja kuivat mopit tuovat arkeen kaivattua helpotusta. Mottomme onkin: Yksi moppi – kaikki kodin lattiat!

2. Aina puhdas WC

Heti käyttövalmiilla kosteilla pikasiivousliinoilla WC:n pintojen pyyhkäisyyn menee vain muutama minuutti. Oikeanlaiset siivousvälineet nopeuttavat siivoamista ja tekevät puhdasta vähemmällä pesuainemäärällä ja työllä. Kierrätysmuovista hiilineutraalisti valmistetut WC- ja tiskiharjat ovat lisäksi ekologinen valinta – jatkossa vaihdat kuluvan osan tilalle vain vaihtopään ja vähennät turhaa jätettä.

3. Näin kylppärin pinnat pysyvät puhtaina

Kylpytiloissa pintojen kuivaaminen lastalla on paras vinkki välttää kalkin ja lian kertymistä. Pintamateriaalit pysyvät näin hyväkuntoisina ja suursiivouksessa ei tarvita voimakeinoja. Huuhtaise kylpyhuoneen seinät ja lasit käytön jälkeen vedellä ja kuivaa suihkukuivaimella.