Siivoa kuin Master Cleaner

Master Cleaners Suomi -ohjelman pääyhteistyökumppanina esittelemme sinulle siivousvälineet, joiden avulla sinäkin voit siivota kuin Master Cleaner. Siivoaminen voi olla hauskaa ja viihdyttävää niin television ruudulla kuin myös omassa kodissa!

Kolme askelta Master Cleaneriksi:

  1. Ota haltuun ohjelman kilpailijoiden parhaat siivousvinkit ja -niksit. Ensimmäinen Master Cleaners Suomi -jakso näkyy STAR Channelilla 28.3. klo 20:00. Katso lisätietoja ohjelmasta ja muiden jaksojen esitysajat.
  2. Tee kodin siivouksesta hauskaa ja tehokasta herkullisen värisillä siivousvälineillä. Katso kaikki kampanjatuotteet tästä.
  3. Käy käsiksi kodin likaisimpiin kolkkiin. Mitä paksumpi kerros möhnää, sitä parempi! Näin ajattelee todellinen Master Cleaner.

Tutustu kaikkiin Master Cleaners -kampanjatuotteisiimme tästä.

 

Suosikkituote Nysvärin uudet värit

Nysväri on ollut yksi suosikkituotteistamme jo vuosien ajan. Sen avulla puhdistuvat kapeimmatkin kolot ja rakoset. Keittiön puhdistukseen sopii erinomaisesti auringonkeltainen nysväri puhdistusaineen ja mikrokuituliinan kaveriksi. Kylppärin siivousvälinesetti täydentyy kauniin laventelin värisellä Nysvärillä.

Jynssäri on lyömätön kylppärin saumojen puhdistaja

Ei Nysväriä ilman Jynssäriä. Erityisesti kylppärin pesemisessä Jynssäri on lyömätön. Napakalla ja kapealla harjalla saa puhdistettua laattojen saumat tehokkaasti.

Oletko jo testannut Puhdistusterää?

Puhdistusterä on monen luottoväline lasipintojen puhdistuksessa. Tiukkaankin kiinni palanut ruoka irtoaa lieden ja uunin lasipinnalta terävällä Puhdistusterällä, josta saa jämäkän otteen. Puhdistusterään on saatavilla myös vaihtoteriä.

Master Cleaners Suomi

Uudessa Master Cleaners Suomi -ohjelmassa kilpaillaan parhaan siivoojan tittelistä. Ohjelman aikana pestään äklöjä festarivessoja, tahmaisia essuja ja jääkaappeja, joista on vaikea löytää yhtään puhdasta kohtaa.

Yllätyksiä täynnä olevassa ohjelmassa tuomaroi siivouksen kiistaton kuningatar Auri Kananen. Juontajana ja kilpailijoiden kirittäjänä toimii Ellen Jokikunnas.