Liiketoiminnan kehittäjä

Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote Oy:n omistama VS-Harja Oy on valmistanut laadukkaita ja arvostettuja harjatuotteita jo yli 90 vuoden ajan suomalaisille ammatti- ja kotitalouskäyttäjille. Vastuullisuus ohjaa meitä kaikessa tekemissä ja menestyksen takana on halu tehdä ja kehittää asioita yhteistyössä asiakkaidemme ja toistemme kanssa ympäristöä unohtamatta. Merkittävien panostusten ansiosta 35 % käyttämästämme muovin raaka-aineesta on kierrätysmuovia.

Panostamme vahvasti ammattisiivousvälineiden markkinointiin ja myyntiin Suomessa sekä vientikanavien avaamiseen Pohjoismaissa.

Oletko sinä intohimoinen ja myyntihenkinen

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄ

jonka johdolla SINI- ja VS-Harja-ammattisiivousvälineiden tuoteperhe kasvaa ja kehittyy Suomen ja Pohjoismaiden halutuimmaksi?

Vastaat kokonaisuudessaan Sinituotteen ja VS-Harjan ammattisiivousvälineiden myynnin, markkinoinnin ja jakelun kehittämisestä osaavan, vastuullisen ja innostuneen tiimin tuella.

Edellytämme sinulta näkemystä tulevaisuuden liiketoiminnan kehittämisestä ja digitalisaation hyödyntämisestä B2B-tuotemyynnissä. Kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä ammattikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden myynnistä PRO-segmentissä, myynnin johtamisesta, markkinointiosaamista, näyttöä aktiivisesta asiakassuhteiden hoitamisesta sekä puhtausalan verkostoitumisesta Suomessa ja Pohjoismaissa.

Arvostamme kovasti ymmärrystä tuotekehityksestä ja yhteiskehittelystä asiakkaiden kanssa sekä mm. käyttäjäkoulutusten hyödyntämisestä osana liiketoiminnan jatkuvaa kehittämistä. Toimialatuntemus siivous-, puhtaanapito- tai hygieniatuotemyynnistä on merkittävä etu tehtävän hoitamisessa. Itseohjautuvuus, yhteistyötaidot, joustavuus ja toisten huomioiminen ovat meille osa luontoa, joten saat tueksesi sitoutuneen ja motivoituneet työkaverit.

Tehtävä on uusi ja sen hoitaminen onnistuu hyvin sekä Akaan, Hyvinkään tai Kokemäen toimipisteiltämme. Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää tai lähettää hakemuksesi ja CV:si tästä viimeistään 23.8.2020.

Lisätietoja: MPS Seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta, puh. 040 187 4035 / marja-leena.rautaparta(at)mps.fi